- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Nem a termékskála mérete számít, hanem hogy mennyire átlátható. Szvsz könnyebb elveszni az intel procik "dzsungelében" mint az AMD tisztán látható "Antarktiszán". Cssak egyetlen egy példa rá hogy van ugy hogy a nagyobb számozású cpu lassabb és kevesebbet tud mint a kisebbik. Az aki meg nem akar több hónapot az internet intenzívén tölteni hogy informálódjon azt simán megvezetik az intel procikkal a boltosok.
lsc: Azért mert "lehet" hogy neked van igazad attól még nem kellene ilyen hangot megütni senkivel. Az a jelszavad hogy ő kezdte? Óvodás korban viselkednek a gyerekek így. Vagy az hogy "amilyen a mosdó..." Akkor az beismerés hogy te sem vagy egy fikarcnyival sem különb nála, egy szinten vagy.
Ajánlom a figyelmedbe a legtalálóbb aranyköpést amit a PH!-n olvastam valakinek az aláírásában: "...Ha neked van igazad akkor megengedheted magadnak azt a luxust hogy nyugodt maradj..." Ez rád is vonatkozik Gyuri27 barátom -
VaniliásRönk
nagyúr
Mert az Intel olyan marha átlátható... erről is mikor fognak leszokni a népek?
Az AMD termékskálája mindig is átláthatatlan volt, amikor csak Athlon XP meg Duron volt, akkor is.
#29 cousin333: Én nem linkeltem semmit.
Nem gondolta senki, hogy csak a CPU fogyaszt ennyit, egyszerűen sokat zabálnak ezek a CPU-k. Viszont én nem igazán akarom elhinni, hogy ennyire, mert akkor nem lehetne lehűteni őket LN2-vel sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged