Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Nexusoson se soha az életben nem hozta meg az azonnali megváltást az új főverzió, sőt rendre bugokkal és gyengébb akkuidővel operált, arról nem beszélve hogy sok 3rd party app sem működött jól miatta. Persze az már nem az android hibája, de engem kellőképpen bosszant az évek tapasztalatai alapján, úgyhogy úgy vagyok vele hogy majd fél év múlva felteszem a 8-ast
-
DeathAdder
veterán
Enyémen is (7.1.1 - OP3), és abszolút nem foglalkoztat hogy frissítsem 8-ra, pedig már régen megjelent rá hivatalosan.
1 év után végre sikerült minden appnak átállnia az új rendszerre, és az akkumulátor optimalizálás is mostanra lett a legjobb (soha nem voltak ilyen fasza SoT-jaim), erre majd lefrissítem 8-ra hogy kezdjem elölről az egészet(meg nem bírom látni azokat az ocsmány ájfonosított egységes formába erőszakolt ikonokat)
Kösz de kösz nem. Nekem bőven fasza a 7.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged