- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
newbie7
csendes tag
Helló,
Elárulod, hogy hol sikerült "belépned az M9-et használók táborába"? Tudtommal itthon még nem kapható.
Az expansys szerint (már napok óta) csak 15-től kapható a teló. Akárhogy számolok, az nem 8 nap...
Van esetleg valakinek más híre arról, hogy itthon mikor kerül forgalomba (nem előrendelhetően, hanem fizikailag az üzletekbe, szolgáltatókhoz)?
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz Klaus Duran #57 üzenetére
Egyáltalán nem.
-
-
ferrari1
őstag
Ma beléptem az M9-et használók táborába. Még ismerkedünk és kezdem belakni a telefont. Amit eddig tudok mondani az az, hogy zseniális. Iszonyat gyors, a beszédhang fenomenális, a sense 7 nagyon ütős, összeszerelés minősége példás mint mindig. Az oldalsó gombok alig állnak ki a ház síkjából, szokni kell őket. Nagyon jó lett az oldalsó lezáró gomb helyzete. Itt van mellette egy M8 is, réginek tűnik mellette Lehet érezni az újítást. Bővebbet később tudok mondani
-
CptAdamica
veterán
válasz Klaus Duran #54 üzenetére
Nem gyengén, már lassan egy hete, nagyon nehezen bírom. Tényleg ilyenkor annyira kijön, hogy mennyit jelent egy normális telefon, nagyon elveszettnek érzem magam. Még 8 nap és megérkezik expansys-hez is az új gyöngyszem.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
válasz CptAdamica #50 üzenetére
Felültél a szo.orollerre? Galaxy Mini.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
MartOOn
addikt
válasz CptAdamica #50 üzenetére
Ilyen is kell. szaracsempe! Ja bocs rossz topik...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
CptAdamica
veterán
válasz Soulfly842 #49 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Soulfly842
addikt
Használtam egy jó ideig a HTC One M8-at, de nekem életidegen volt a menüje, a testreszabhatósága. A rajta található Sense-vel nem tudtam megbékélni egy LG G2 után...
Az LG G2-t hasonló mérföldkőnek ítélem meg, mint a Samsung a Galaxy S2-t... Korszakalkotó a maga nemében, kényelemben, szerethetőségben ég és föld a HTC-hez képest.
Jelenleg LG G3-at használok, s bár a Quad HD miatt aksiüzemidőben elmarad a G2-höz képest, de a kijelző milyensége minden kárpótol (sokat olvasok rajta híreket, Céges levelezést használok, stb)...
Összességében:
Soha többé nem térnék vissza HTC-re. -
vicze
félisten
válasz Tidzsimon #46 üzenetére
Semennyit. Műanyag estén egy pontban lesz meleg, alumínium esetében meg az egész, és ennyi a difi, nem lesz hidegebb vagy melegebb. A fémház nem hőborda, a SoC(meg minden IC szinte) egy külön EM pajzsot kap, ami nem nagyon vezeti át a hőt. A pajzsokra szoktak egy rézfóliát rakni, és igazából ez teríti szét a házon belül a hőt az egészre, ha ez nem lenne a fémházasok is 1 pontban lennének melegek. Pl. i6-nál nincs és ott rosszabbul is oszlik el a hő láthatóan, amúgy ott a SoC a kijelző felőli oldalon van a nyákon, szóval ott nem is a hátulja a melegebb, hanem az eleje.
-
nagyúr
Nyilván nem a leghidegebb pontot mérték egyik telefonon sem.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
MartOOn
addikt
Tehát akkor talaltak fel negyzetcentit ahol vmi melegebb mint az uj csoda htc. Taps taps taps.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
-
vicze
félisten
Tessék berakni új képet, hogy ne terjedjen tovább a sütőlap dolog.
forrás -
trafoka
tag
Elolvasgattam én is pár tesztet, és tényleg vegyesek a vélemények. Szerintem szép képeket csinál, egyáltalán nem kell szégyenkeznie, és végre a pixelszám is nőtt, bár tény hogy vannak jobbak nála. Viszont a dizájn nagyon üt, már képeken is gyönyörű teló, alig várom hogy élőben is megtapogathassam De sajna nem a sajátomat, majd haverom beruház rá az M7 után Rég eldöntöttem már, hogy nem adok k megint ennyi pénzt egy telóért, de ilyenkor azért elbizonytalanodok egy kicsit
-
batai15
félisten
GSM aréna teszt szerint elég jól sikerült.
-
this is life
Ármester
Tetszetos darab, csak az ara nem lesz az , amugy bejovos...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagyúr
Hurrá
Már nekem se kell sokat várni,31.-én érkezik.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
babkukta
senior tag
a snapi 810 van elb.szva... egy hűtő kellene neki, h ki lehessen használni a teljesítményét. Elég rossz húzás volt ez a qualcommtól.. a samsungnak volt esze. Kevésbé csipázom őket, de okos döntés volt saját SoC-t rakni bele. Aztán itt meg majd szenvednek a gyártók a Snapi 810el, lejjebb veszik az órajelet, aztán majd = lesz az S805el. Oké, nem mintha az nem lenne elég.. csak így nincs értelme
Üdvözlettel, Tibi
-
Matada2.3
veterán
Na végre, én is nagyon várom már akkor a tesztet, remélem tudtak valamit kezdeni a kamerával..
Finn the human
-
Fr0z3n
őstag
Drága főzőlap
-
htc07
addikt
ezt a vastag fekete keretet a kijelző körül igazán felszámolhatták volna, vagy legalább gombokat raktak volna a htc felirat helyére.
-
balgab84
aktív tag
Akkor inkább sony z 4
-
prolad
addikt
Olvastam egy-két tesztet (Phonearena és GSMarena),írták a melegedést,meg hogy kapott egy frissítést,ami után csökkent a CPU teljesítmény (meg gondolom a max órajel).Üzemidővel is vannak gondok,M8-nál,de még az S6-nál is némivel gyengébb eredmények születtek,valamint a kamerát se sikerült (főleg kevés fénynél) tökéletesre csiszolni.PErsze megvannak a pozitívumok (minőség/anyaghasználat ,hangminőség, szoftver),de akkor is kevésnek érzem ezt a telefont.Talán jövőre az M10 (vagy ha mégis lesz M9 plus).
-
atike
nagyúr
....várjuk a teszteket....
-
Maxentius
addikt
Csak az a méretes alsó káva ne lenne, minden más tetszik...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
vicze
félisten
Hát S6 nappali képekben egyértelműen rosszabb lett mint a Note4, itt ott még S5-nél is, estiben persze jobb, de azért nem tökéletes messze nem.
-
vicze
félisten
A kijelzőről az egyik az írja, hogy jó, a másik meg azt hogy nem. 5 cikket végigolvasva szinte mindegyik mást ír. Egyiknek hangosabb a hangszóró, másiknak halkabb.
Vagy más-más panelt sikerült kifogniuk, vagy nem stimmel valami. Anand és GSMAréna mért kijelzőt és 100nit difi volt fényerőben, fekete is tök más. Szóval valami nem stimmel. -
Dr.Anonymus
addikt
-
vicze
félisten
válasz Lionking01 #12 üzenetére
A linkelt Anand-os tesztet olvas el, ott leírják. Igen gyakorlatilag vissza lett fogva a SoC órajele. Nem fizikai tervezési hibája van, hanem egyszerűen a 4db A57 ennyit tud 20nm-en, ha nem tippelek nagyon mellé akkor a S815 dettó ugyan ez lesz csak 14/16nm-en mint Exynos 7. A Samsungnak ugyan ez volt a problémája a Exynos 5433-mal, ezért is tolták ennyire 14nm-re az újat.
Amúgy amit szinte miden teszt kiemel, az a design . Illetve hogy továbbra is a legminőségibb hatást nyújtja.
@sid87: Verge szerint minden szar ami nem Apple. Az oldalsó bekapcsoló gombot is lehúzták.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Verge tesztje szerint továbbra sem jó a kamera.. Ezek után kb semmi értelmét nem látom az M8ról való feljebb lépésnek.
M8 is borzasztóan gyors, ez is.. És M8at már jobb áron lehet kapni.
Érdekes lépés volt ez a HTC-től.
Nekem egyedül az oldalt elhelyezkedő bekapcs gomb miatt szimpatikusabb ez mint az eggyel régebbi.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Lionking01
tag
" Az XDA Developers szakportál szerint a múlt hét végén érkezett szoftverfrissítés a melegedési gondokat is megoldotta,..."
Vajon hogyan oldották meg? Simán visszafogták a teljesítményt? Csak, mert aligha hiszem, hogy a Snapdragon 810-nek ha van fizikai tervezési hibája, azt szoftveresen meg lehet oldani. Márpedig a megjelenésétől kezdve repkednek fel olyan pletykák, hogy a processzor tervezési hibával küzd.Mellesleg rengeteg minden változott, nem csak a kamera, de ettől még kinézetre ugyan olyan, mint az M8. Én, mint M8 tulajdonos nagyot csalódtam a design-ban, mert ennél sokkal jobbat is ki tudott volna izzadni a HTC magából. Egyébként meg nem hiszem, hogy baj lenne vele. Csodálatos a szoftveres optimalizálás. Nekem volt, hogy 1200 órán keresztül nem kellett újraindítani a készüléket, és utána is csal az Android frissítés miatt, és egyáltalán nem lassult, vagy fagyott le.
-
veterán
Kíváncsian várom, mit fejlődött a kamera az előzőhöz képest
3njoy the Lif3
-
vicze
félisten
AnandTech test 1. rész.
10 fokkal csökkentették a melegedést throttlinggel. Az A57-es magok jelenleg max. 1,6-ig mennek.Az SW-n még sokat kell faragjon a HTC, hogy megfelelő legyen az összkép.
[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
Sok sikert
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
MartOOn
addikt
Eléggé ekezik par oldalon. Már az m8-hoz képest. Mert amugy csinos 'kis' masina lett.
-
Kocsó
aktív tag
válasz CptAdamica #3 üzenetére
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
CptAdamica
veterán
Ej, de sokára jön még. Addig kiégeti az agyam a samsung galaxy mini.
-
EndR
tag
Snapdrabon
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
S e t h
nagyúr
"úgyhogy jöhetnek a tesztek és a felhasználói visszajelzések"
Nincs is szebb annál, amikor megveszed drágán a bétát, aztán majd mint kísérleti nyúl tesztelgeted, miközben a gyártó számolja a pénzt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest