Elstartolt a HTC One M9

Hirdetés

Az MWC-n mutatkozott be, és elvileg múlt hétfőn került volna Tajvanon először a boltok polcaira HTC 2015-ös csúcsmodellje. A One M9 azonban néhány napot késett, ugyanis némi szoftveres hibajavításra szükség volt. Egyfelől a bootolást érintett egy hiba, másfelől a készülék, pontosabban a benne található Snapdrabon 810-es rendszerchip túlmelegedéséről is lehetett olvasni.


[+]

Mindez azonban a múlté: szombaton a hazájában végül elstartolt a készülék, és a következő napokban és hetekben egyre több piacon meg lehet majd kaparintani a továbbra is gyönyörű csúcskészüléket, az Egyesült Államokban például április 10-től. Az XDA Developers szakportál szerint a múlt hét végén érkezett szoftverfrissítés a melegedési gondokat is megoldotta, úgyhogy jöhetnek a tesztek és a felhasználói visszajelzések. A One M9 legfontosabb újdonsága egyébként a 4-ről 20 megapixelesre nőtt hátlapi kameraszenzor, amit mi is tüzetesen ki fogunk elemezni, amint a HTC újdonsága befut hozzánk tesztre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Ami bevált...

    ... azon ne változtass, lehetne a HTC mottója, amelynek új csúcskészüléke a One M7 és One M8 kiköpött mása, és ezt mi egyáltalán nem bánjuk.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Előzmények

Hirdetés