- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #82 üzenetére
Van, hogy fals címinfót kapok egy céghez. Olyankor rákeresek a Térképben, és a kapott koordinátákat adom meg a PNA -n futó IGO -nak (a Térképpel hiába is próbálkoznék, mert nem tud kamionos navigálást). Az IGO viszont nem tudna mit kezdeni a rövid linkkel.
Egy másik példa a helyküldés névjegyként iPhone és Android között. Ha ez koordinátákkal történik, akkor elegendő a "https://maps.google" -t átírni "http://maps.apple" -re (vagy, fordítva). A többi kompatibilis. Rövid link esetén ez nem ilyen egyszerű.batai15:
Itt van egy kis félreértés. Nekem közvetlenül nincs problémám a névjegykezeléssel, mert használok Google fiókot, és kitapasztaltam a trükköt, amivel a telón marasztalhatom a névjegyeket annak ellenére, hogy a fiókhoz vannak társítva. Csak ennek trükk nélkül is működnie kéne. Azt kell megérteni, hogy a Google változtatásainak a hátterében a saját üzleti érdekei állnak, nem a felhasználóké. -
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #76 üzenetére
Lehet, hogy én értem félre, de sztem az alap egy olyan konferencia, amin a Google mutatja be az Androiddal kapcsolatos fejlesztéseit, és hogy az elképzeléseit miként integrálná a rendszerbe. A Térkép pedig egy ilyen, Google elképzelés az Androidos navigációról. Ha ezeket a Google elképzeléseket nem tekintjük az Android részeinek, akkor kb. értelmetlen a konferencia, és zárható a topik.
-
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #69 üzenetére
Ahha. Közben tök szívás lett a külső meghajtók kezelése, direkt hívás opcióval már csak GSM hívás indítható, a mobilnet automatizált kapcsolásához is már root kell, a Térképből már csak trükközéssel lehet koordinátákat kicsalni, mert különben csak a rövid link exportot erőlteti, stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest