Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #82 üzenetére
Van, hogy fals címinfót kapok egy céghez. Olyankor rákeresek a Térképben, és a kapott koordinátákat adom meg a PNA -n futó IGO -nak (a Térképpel hiába is próbálkoznék, mert nem tud kamionos navigálást). Az IGO viszont nem tudna mit kezdeni a rövid linkkel.
Egy másik példa a helyküldés névjegyként iPhone és Android között. Ha ez koordinátákkal történik, akkor elegendő a "https://maps.google" -t átírni "http://maps.apple" -re (vagy, fordítva). A többi kompatibilis. Rövid link esetén ez nem ilyen egyszerű.batai15:
Itt van egy kis félreértés. Nekem közvetlenül nincs problémám a névjegykezeléssel, mert használok Google fiókot, és kitapasztaltam a trükköt, amivel a telón marasztalhatom a névjegyeket annak ellenére, hogy a fiókhoz vannak társítva. Csak ennek trükk nélkül is működnie kéne. Azt kell megérteni, hogy a Google változtatásainak a hátterében a saját üzleti érdekei állnak, nem a felhasználóké. -
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #76 üzenetére
Lehet, hogy én értem félre, de sztem az alap egy olyan konferencia, amin a Google mutatja be az Androiddal kapcsolatos fejlesztéseit, és hogy az elképzeléseit miként integrálná a rendszerbe. A Térkép pedig egy ilyen, Google elképzelés az Androidos navigációról. Ha ezeket a Google elképzeléseket nem tekintjük az Android részeinek, akkor kb. értelmetlen a konferencia, és zárható a topik.
-
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #69 üzenetére
Ahha. Közben tök szívás lett a külső meghajtók kezelése, direkt hívás opcióval már csak GSM hívás indítható, a mobilnet automatizált kapcsolásához is már root kell, a Térképből már csak trükközéssel lehet koordinátákat kicsalni, mert különben csak a rövid link exportot erőlteti, stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest