- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #26 üzenetére
En siman eltudok kepzelni egy kihajthato/kinyithato "lapot". Mar meg is van a design a fejembe, hogy egy ultrabook eseten milyen jol kivitelezheto lenne. Nem foglalna sokkal tobb helyet es minden telefon meretehez passzolna. Nem feltetlen kellene semmirol se lemondani. De nem rajtam mulnak ezek, ugyhogy varom a kivitelezest
-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem borzalmas lenne, de ízlések és pofonok. Ha mindenáron bele akarjátok zsuppolni ezt a vackot egy laptopba, a legjobb talán egy üreg lenne, ahová oldalról becsúsztathatod a mobilt, mondjuk a csuklótámasz alatt valamelyik oldalon. Akár átlátszó is lehetne fölötte a gép, hogy bekukkanthass a telefonra. Persze ne felejtsük el, hogyha mindezt kihagyjuk, akkor akár ennyivel kisebbre is építhetnék a laptopot, bár vannak olyan gépek, amelyekbe ily módon lazán beleférne egy telefon, de lefogadom hogy a userek 90%-a inkább egy újabb HDD, vagy méginkább SSD-t pakolna inkább arra a helyre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
Kihajthato/becsukhato megoldas esetleg?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
Mondjuk egy 17"-os laptop esetén a tapipad mellett lazán elfér, vagy nem??
-
sing1ep1ayer
őstag
A laptopokban mégis hová kerülne? Van olyan, aki a laptopján tárolja a mobilt? Mégis hogyan gépelsz tőle?
Az persze megoldható lenne, hogy a noti közelében töltődjön a telefon, de valószínűleg jóval távolabb lenne az egységtől mint a cikkben lévő háznál, szóval lassabban töltene. Ráadásul a hordozható gépben melyik oldalra építenék be a Qi-t? Ha jobbra teszik, valaki azért nem veszi majd, mert ő bal oldalon tartja a mobilját... és fordítva. Középre helyezve pedig már szinte olyan messze lenne az asztalon mellé rakott telefontól, mintha a Midguard III esetén nem a gépház tetejére raknád a telefonodat, hanem a gép elé.
-
Kasya
nagyúr
válasz
waithEard #18 üzenetére
Elektroszomgra gondolsz? Engem is csesztettek mar miatte...meg kapcsoljak ki mindent estere
Erdekes a felvetes, hogy a gephazon kivul az elektronikai eszkozok karosodnak, de azon belul kivaloan uzemelnek...
Nekem egyszer volt gondom, de az bankkartya-telefon paros volt. Egymas mellett hordtam oket, egyszer csak a kartya megadta magat. Mashoz nem tudtam kotni a dolgot, csak a telefonhoz...
-
Lomha 8V
addikt
Kellemes ház de fura, hogy Midgard a neve.
(#15) ViZion: Hogy értve nem kedvelik? Én a gép tetejére szoktam rakni a telefonom otthon és a melóhelyen is. Eddig még nem volt gond, de lehet?
-
ViZion
félisten
öööö ez tisztára FD Core 3000... Nem szeretem az ilyen kósza elektronokat, csak kábelen menjen a dzsúz, azt tudom merre van. Én a géptől távolabb tárolom a telómat, hangszórók, pendrive, külső vinyók és hasonlók nem kedvelik a közelségét.
-
gekkoXT
senior tag
És ez alkalmas a házba szerelt ssd-k és hdd-k "szakszerű" adatoptimalizálására/törlésére is?
-
5ent1nel
aktív tag
Nekem Midgard II van és hosszú távra terveztem vele, de ha lenne pl. Nexusom, tutira lecserélném egy ilyenre! Hibátlan számomra - már a kettő is az volt!
-
Jimmy66
senior tag
Jó gondolat!
-
vittorio7
őstag
Jól néz ki ez a ház. Érdekes, és szerintem működőképes kezdeményezés vezeték nélküli töltőt tenni egy PC házba.
-
Peet91
aktív tag
-
Zoltn
senior tag
Végre valamibe be van építve. Nexus 4 mellé tökéletes!
Kicsit lassan terjed ez a töltési lehetőség, kár érte, személy szerint nagyon útálok kábelekkel bajlódni.
És még szép is!
Szerintem megvan a következő házam!
-
TomiLi
addikt
260 széles??? Biztos?
Szép letisztult lett a külleme, pedig elég "sablonháznak" mondható.
-
Televan74
nagyúr
És még jól is néz ki a ház. Nem a giccs dizájnerek tervezték. Bár nekem még egy telefont is be kellene szereznem mellé.
-
FiachraBán
tag
Merlinnél a töltő nélküli változat 30k, Qi töltős 36k. És már külső raktárról elérhető, tehát valszeg már megjelent, ahogy a caseking.de kínálatában is szerepel múlt hét péntektől.
-
Garada
őstag
jól néz ki
-
Kasya
nagyúr
Mar laptopokba is varom
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest