Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Képek!!
link -
loede
csendes tag
nagyon tuti, pláne a 16Gb, de háttértárként milyen gyorsan lehet majd irni/olvasni?
-
törölt tag
- optikai érintőegér az olyan mint a laptopokon a tapipad, csak kisebb. amerre húzod rajta az ujjad, arra mozdul el a kijelölés (vagy ha van, akkor egérkurzor)
- hadilábon, mivel ez Symbianos telefon, arra pedig nem létezik iGo
- ha lesz belőle WM verzió, akkor talán
- nem hinném, eddig egyik gyártó sem csinálta meg azt, hogy ugyanazt a telefont kiadta két rendszerrel is. szerintem lennének hardveres kompatibilitási problémák is. -
Integra
titán
nagyon zsír kis teló!
mi az az optikai érintőegér??
igo8-cal hogy áll?
lesz belőle érintőképernyős?
lesz belőle wm alapú?
egyre inkább jönnek ki az ideálishoz közelítő smertphone-ok -
stratova
veterán
válasz
androcles #98 üzenetére
A praktikussága szvsz. viszonylagos. Ha például egy övre húzható/csíptethető fekvő mobiltokba kerül még mindig jobban be lehet csukni a tokot mintha a készülék alján lenne a csatlakozó. Egy N73-nál a széles pop-port erre még rátesz egy lapáttal, ha nem tépőzáras tokom lenne, aminél még zárható a tok úgy is ha a telefon ferdén fekszik, nem is tudnék tokban hordozva zenét hallgatni.
-
AS
félisten
-
Greg-77
aktív tag
Nem lett ma 2.-rész!
Nem baj majd a jövő7en!
-
zolmesz
aktív tag
Rájöttem miért oloyan ismerős az előlnézete:
Olyan minta Nokia 6500 Slide-om -
androcles
tag
Ez az oldalsó 3.5 csat. nekem sem tetszik, egyszerűen nem praktikus, bármerre is hajlik a vezeték. Kézbe fogni sem kényelmes így, ezért nem tetszenek a SE készülékei sem ebből a szempontból. Remélem a Samsungnál a jövőben nem csinálnak ebből rendszert, mert nagy hiba lenne. Az audió csat. legyen felül, szerintem csak ott a felhasználó barátja. A készülék egyébként nagyon tetszik, és tuti h. jó lesz, bár a méretek és a súly azért nem semmi, de elnézhető a tudása miatt.
-
Greg-77
aktív tag
Rem a héten már olvasható lesz a blog 1.-része már nagyon várom az infókat!
Elméletileg már szeptember közepe felé kapható lesz a cucc?
-
Gubro
senior tag
Javítottam a cikk címét, valóban Innov8 a készülék neve.
-
AS
félisten
Eldarnál is járt.
Kamerát meg is nézte:
linkAz első telo ami jó képeket készít valóban.
Remélem egy olcsóbb egyszerűbb modellbe is belerakják a kamerát de ez szinte biztos. -
Stanley-B.
őstag
Nagyon tetszik! Az árára kíváncsi leszek.
-
Athos07
senior tag
Megemlítettem az M-R fórumon az arsenal-verziót, és ott kérdezték, hogy miért hívjátok még mindig Primérának a telót, mikor elvileg az csak a kódneve volt, és a végleges név (a számozás mellett) elvileg ugye az Innov8...
Mégis rajtamaradt a kódneve, vagy csak a Samu belső köreiben szólítják még mindig így?
@ AS
Nem értem mi a gond - a két teló együtt lehet, hogy még mindig kevesebbe kerülne mint egy Sapphire Arte
Amúgy még nem fogtam az Omniát sem, úgyhogy csak a windózzal (és a kevéssé támogatott kijelzőfelbontással) van most bajom látatlanban.
-
törölt tag
Az sem feltétlenül szar, vannak nagyon masszív Nokiák is - azért általában véve igaz, hogy a Samsung telefonjai sokkal inkább egyben vannak!
Anno szerettem volna egy olyasmi készüléket, mint az iPhone, de okostelefon tudással, vagy egy olyat, mint az N95, de jobb minőségben, USB töltéssel és olcsóbban. Egyik sem volt, megvettem az N95 8GB-ot. Erre a rohadt Samsung nem megcsinálja mindkettőt? Most meg döntsem el, ha lesz pénzem, melyiket válasszam!
A Primera felé hajlok... -
AS
félisten
Nagyon jó képeket készit:
link -
Snowy_owl
őstag
Ez a teló egyre jobban tetszik. Mondjuk tök mindegy hogy tetszike vagy sem mert úgysem lesz ilyenem. Látom tudjátok mi kell az olvasóknak. Mármint arra értem ezt hogy a következő írásban a kameráról lesz szó.
Türelmetlenül várom már az I900 tesztet is. Mikorra várható?
-
mark75
senior tag
1 valamiben biztos jobb lesz a Samsung mint a Nokia,az anyag meg az összeszerelés.
Ilyen téren a Nokia 1 kalap sz@r(de ezt mindenki tudja). -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #74 üzenetére
Érzem én az iróniát
De az N96 mégiscsak N95-8GB (még ha a vas mögöttük más is) -- nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez egy átvezetésnek készül a következő nagy dobáshoz (az "N95 igazi utódjához")...
Most jött a pletyka, hogy a Nokia az első OMAP 3-as telója 2009 legelején megérkezhet (és akár már idén bemutathatják) - azzal akarják majd megint megrázni a felső kategóriát (valszeg az lesz a 10MP-es teló is egyben). Addig meg valahogy ki kell bírni az N96-tal (és ki kell vezetni az N95-8GB-t az N85-tel).
-
gerii
addikt
-
Murderer69
őstag
én sem tartozok a márka fanatikusok közé sőt igensűrün cserélgetem a telóimat de egyre jobban kezdek a samu felé húzni.. már egy jó ideje nézegetem a primerát és nagyon visszta kel fognom magam hogy ne ezt vegyem meg az omnia helyett
-
Greg-77
aktív tag
Véleményem szerint a Samsung és az LG most nagyon oda teszi magát! Nem látok más gyártót aki ennyire fejlesztene (A Nokia mintha toporogna és ülne a babérjain hisz úgy is piacvezetők na de így meddig? Motorola szegény hát mostanába nem nagyon megy nekik a dolog! S.E is csak kiadja a sok telcsit ujabb ruhákba de semmi igazi újdonság) nem akarom persze megbántani ezen telefonokat kedvelő fórumtársakat ez az én véleményem!
A Samsung olyan készülékekkel jön, hogy mielőtt kapható lenne nálunk az iPhone már vissza is csábítottak magukhoz és már a legutolsó telcsik közt van amit vennék!
Jelenleg nálam az első három helyen a kövi telcsik vannnak ( i900, i8510, i780) most is 2 Samsungom (D900i, E250) van, teljesen jól, megbízhatóan működnek! Nem lesz 1xű dönteni! Kíváncsian várom a blogot és a majdani a tulajok véleményét, megvárom amíg mindegyik kapható lesz! Majd megpróbálok dönteni, és biztosan bármelyiket is választom kicsit bánni fogom, hogy nem a másikat választottam!
Nagyon jók vagytok csak így tovább! Riszpekt
-
joghurtoskan
csendes tag
ha a következő csúcsmodell utóneve KARAVÁN lesz vagy esetleg ALMERA akkor itt komoly pénzek folyhatnak a háttérbe burkolt reklám miatt
-
-
Athos07
senior tag
Én eléggé Nokiás vagyok, de a Samu S60-asai egyre durvábban durvák! Ez az Innov8 - nem tudok mást mondani - annyira SÚROLJA A TÖKÉLETEST mindennel, az anyaghasználattal, dizájnnal, tudással..., mint ahogy pl. nálam az E71, N82 vagy anno a 6630, 6310... de a Samu először az i550-nel, g810-zel már elkezdett valamit, és most az i8510 és az i7110 is a legjobb irányba fejlődött...
Le a kalappal. Bár az ára ígyisúgyis jóval magasabb lesz, mint az N96-é, és élőben az N96 is egész jól néz ám ki (bár nem ilyen kiegyensúlyozott, mint ez).
Nagyon jók az első képek... nem vártam még ennyire Samu tesztet az i550-t kivéve
-
bendzso
senior tag
válasz
Murderer69 #64 üzenetére
Miért lenne vicces?
SE is csinál olyat![link]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Elnézést kérek, de nagyon el vagyok merülve az Omnia tesztjében, az itt felmerült kérdésekre - ha vannak - holnap fogok tudni válaszolni. Köszönöm a megértést!
-
P00By
nagyúr
Egyenlőre tetszik a telefon, várom a teszte(ke)t
-
joey04
titán
Amikor valamelyik topikban kikotyogtátok hogy hamarosan jön még egy béta teszt titkon reménykedtem hogy ő lesz az.
Itt nekem nincs annyi kérdésem mint az i900nál ami volt arra 90%-ban választ is kaptam, de nagyon várom azért a részeket ami főként érdekel hogy a led vajon mennyivel lesz gyengébb mint a xenon valamint a Samsung adott-e rá magyarázatot hogy miért maradt ki?A kijelzővel kapcsolatban olyan kérdésem lenne hogy szigorúan csak az i900hoz mérve mennyire pixeles a kép?Sokan WM készülékkel dobálóztak ez nem okos dolog én pl egy időre biztos elfelejtem az érintős cuccokat legyen az kijelző vagy gomb(ezért örülök hogy a felvetett ötlettel ellentétben nem kapta meg az U900 féle navi részt)nem mindenkinek kell az.
Bocha meg hatalmas munkát végez mostanában, az egész i900 sorozat majd most a teszt aztán pedig ezen is dolgozgatni fog, le a kalappal és köszönjük!
-
ByB
addikt
Már amelyik, hogy csak a sajátomat hozzam fel ellenpéldának - Sennheiser PX100
-
Victor-y
aktív tag
nagyon ronda, főleg a hátulja:S
-
legiaap
félisten
válasz
joghurtoskan #3 üzenetére
emberi méretűnek
Hát azért nem egy kis darab mobilról van ám szó... -
Kickass
őstag
brutál cucc, nagyon ütős, Nokia összekaparhatja a gatyát
kíváncsi leszek az akksira, egy ekkora 'batárhoz' azért kell nafta, illetve a Samsung rossz szoftveres ellátottsága (szökőévben egyszeri uj szoft kiadása ami annyit se ér mint hallotnak a csók) remélem ezen modellnél nem érvényesül (hiába symbian nem tölthetem fel rá majd az N96 majd más ugyanezt a platformot használó telefon szoftját)
-
rootka
csendes tag
Külsőre jól néz ki, de az útóbbi időben valahogy nem bizom a samsungban mint márkában.
A megapixel őrület meg egy vicc. Amennyiért ezek a készülékek kijönnek simán veszek egy Pentax 20D-t. Bár igaz, hogy telefonálni nem lehet vele
Visszatérve az árhoz. Nem tudom ki, hogy van vele, de én úgy tudom 150e körül lesznek ezek a készülékek és akkor már HTC touch pro. De ugye kinek a pap, kinek a papné -
AMD Power
titán
Gratulálok az újabb telefonhoz és az elismeréshez ami kijárt nektek az Omnia tesztelése után.
-
Bazsee71
őstag
Hát nem semmi ez a telefon. Nagyon kíváncsi leszek, hogy előfizuval mennyiért fogják adni. Remélem az akksija is rendben lesz, ez már nem egy kis teljesítményű telefon. Személy szerint örülök, hogy nem raktak rá érintőgombokat, volt már olyan Samsung a kezemben, teljesen elrontott az összképet. És jó lett az írás is!
-
Dr.Anonymus
addikt
ByB:
ez így van a...
én fogadok hogy n96ból még így is több fog fogyni, csak mert nokia...HardSanyeee:
bedobták a közösbe a UIQ-t, de nem halt meg állítólag még fejlesztenek rá, bár ennek némileg ellentmond, hogy a BeiBei és a Paris fejlesztés is leállt az SE-nél, pedig mind2 elég végső stádiumban voltegyébként viheti a Nokia a symbiant, ... szerintem rossz üzlet lesz a jövőben
nem hiszem hogy az android mellett lesz a symbiannak jövője
persze nem akarom elkiabálni
de láthattunk videókat már mind androidról, mind symbian érintős verziójáról
hát a symbian verzió köszönő viszonyban sincs az androiddal...Bocha:
az akksi hogy teljesít, csak mert a másik fórumban feldobták a témát?
köszönöm a választ!2T:
ne felejtsd el, hogy vékonyabb mint az n95, sokkal!
n95: 21 mm, primera: 17 mm n96: 18 mm, de az n96 viszont szélesebb mint a samsungRandomGosu:
van helyette optikai egér... az még jobb... -
RandomGosu
senior tag
jól nézki mellesleg megkaphatta volna az érintős részét az U900ról.
-
2T
tag
válasz
HardSanyeee #44 üzenetére
Kivásárolta őket a Nokia tudtommal, csak a Samsungot nem mert ők nem adták el a részüket..
-
ByB
addikt
Mit értesz ezalatt: "ha így folytatja", de ezt sem értem: "meg minden egyes ember végülis reklámozza a telefonját"? sorry
Szerintem a Nokia helye nincsen veszélyben! Azért mert a Samsung kijön egy fullos Symbian-os telóval, még nem fognak rosszul aludni a Nokia-nál! Főleg, hogy a profitot nem ezek a telefonok termelik igazán, ezek az "über"masinák a hírnév miatt szükségesek!
-
Vtwo
senior tag
Utálom a flippes-silde-os telókat ,de ez kéne
-
ByB
addikt
Mikor kérdezi már meg valaki, hogy tud-e egyszerre csörögni és rezegni?
bepe79 - Ez nem teljesen igaz amit írsz! Az E66-ban a legújabb oprendszer van, csak a Nokia külön bontotta az üzleti vonalat a többitől és valamilyen szinten saját oprendszert fejleszt hozzá! A másik pedig, hogy a Samsung-nak keményen kell fizetnie a Nokia-nak minden egyes eladott Symbian-os telefon után, ezért ha például ez a telefon sikeres lesz, miért is ne, akkor azzal a Nokia is jól jár!
-
bendzso
senior tag
Lesz súlya a telónak
...
nekem nem nagyon jön be a formája, viszont ait a menüjéről láttam, az alapján szép belsője lesz.
Az omnia jobb -
bepe79
addikt
Mar csak azert is, mert a Symbian ugyan a Nokia-e, es az uj modelljeibe a Symbian S60 legeslegujabb verziojat kene pakolnia, megsem teszi, lasd Nokia E66, a legujabb uzleti modell !!! Ezzel szemben, a Samsung, aki nem tulajdonosa a Symbiannak, meg valszeg` nem is fejleszti, a Primera-ba, a 8510i-be belepakolja a Symbian S60 3rd 9.3 (Feature Pack 2)-ot ! Tehat megegy pont ennek a Samsungnak, hogy ujabb a Symbian S60 OS benne, mint az uj Nokia-kban...
-
lunaticz
tag
mért symbian van benne? rájöttek hogy a samsung szoftverek szarok ?
-
Pajoz
őstag
válasz
joghurtoskan #28 üzenetére
...és nekem miért van olyan érzésem,hogy a nokia kemény balegyeneseket kap?
Márkahűség ide,vagy oda,de lehet,hogy a következő telóm nem nokia lesz.
A nokia a symbian "atyja és tulajdonosa",mégis,úgymond,letaszítjak a trónról.Nagyon rá kéne teperniük a fejlesztésre!Igaz,hogy ez a samsung inkább a felső szegmens és az alsóbb kategóriákban nincs ellenfele a nokia symbiknek,de gondolom elég nagy fejtörést okoznak nokiaéknál. -
Ati_X_321
aktív tag
sokan szeretnek játszani a telefonjukkal, a felsőbb kategóriás nokiáknak nagyon jó az OpenGL alatt nyújtott teljesítményük, nagyon örülnék, hogyha az ezentúl tesztelt telefonokon futtatnátok valamilyen OpenGL benchmarkot is, ebből kiderül, hogy lehet-e a telefonra normális játékot fejleszteni, mert ugye hiába írjátok, hogy grafikus gyorsító van alatta, abból még nem derül ki sokminden
-
joghurtoskan
csendes tag
miért érzem úgy, hogy fényévekkel fogja verni képminőségbe a c905-öst
a samsungot egyszerűen nem lehet megállítani!
-
Gzolo
senior tag
-
AS
félisten
Bocha nem , INNOV8 lett a készülék neve?
-
AS
félisten
Nagyon szuper, ez már járt eldarál és gsm arénánál is és szuper képeket készít , legjobb most a piacon.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
copin (#8): A C905-re gondolsz? Tény, hogy az előbb lett bejelentve, de ez előbb kerül a boltok polcaira!
Gabdeszka (#7): szerintem kiváló. Fém hátlap, fém keret, fém gombsor, minőségi műanyagok. Erről egyébként a következő bejegyzésben fogok részletesen írni.
ByB (#10): a YouTube-ot és Flasht még nem tudtam megnézni, nemrég került hozzám a masina. Éjszaka sem fotóztam még vele, a következő bejegyzésben viszont lesz efféle infó. A csúszka jó minőségű, összecsukva semmi holtjátéka nincs, kinyitva minimális. Árat tudok, de nem mondhatom el, 2-3 hét és kiderül úgyis.
Mi a baj az oldalsó jackkel?
-
Gzolo
senior tag
Kövezzetek meg , de nekem (külsőleg) egyáltalán nemtetszik. Egyszerűen nemszép, a Samsung tud ennél sokkal szebbet, Soul, D900, U600, méltatlan a külső ehhez a tudáshoz, túl "szürke", pedig a tudása nagyon ok.
i900 -ra fenem inkább a fogam(vagy valamilyen érintős cuccra, KS20, F480, vagy Viewty), sokkal inkább birtoklási vágyat ébresztenek, remélem a Voda majd felveszi a kínálatba őket jövő év elejéig...
Bocha: Samsungnak mintha lett volna már régebben keleten 8 mpx-es telója, a Föld első 8 megapixeles szerintem egy kissé túlzás, inkább EU
-
ByB
addikt
1. Hogyan boldogul a böngésző a Flash és YouTube tartalmakkal?
2. Mennyire erős a szimpla LED? (Miért nem használnak legalább kettőt? Később várható optikai zoomos, xenon vakus változat?)
3. Milyen a csúszka minősége?
4. Hozzávetőlegesen már lehet valamit tudni az árról?Jack oldalra?
Egy ekkora batáron, nem hiszem, hogy nem fért volna máshova...
A Föld első 8 megapixeles mobilja??? Hogy csak egy ellenpéldát hozzak: Samsung SPH-V8200!!!
-
copin
őstag
Föld első 8 megapixeles mobilja, a Samsung i8510 Primera
Ez biztos?
-
Gabdeszka
csendes tag
Bocha milyen az anyaghasználat?
-
tuskooo
addikt
Ideje már, hogy jöjjön vmi igazi n-széria ellenfél, azok egyre kevésbé tetszenek
-
joghurtoskan
csendes tag
a Samsung Magyarországnak amugy ez nem kis reklám,de neketek is megéri, főleg mivel az omniánál konkrétan még a telefon készülési folyamatánál kapcsoltak be titeket, és nőhet a begyetek hogy bele tudtatok szólni a folyamatba
jogosan
ez is igéretes telefonnak tűnik,és emberi méretűnek, a nokia felkötheti a gatyeszt, mert eddig nem volt olyan telefon ami az n95/96 nak ellenfele lehetne minden téren,de ez ahogy olvasom, le is nyomja
bár a tudása sokrétűbb, nekem az omnia jobban bejön
-
putu33
tag
Jesszus ez tetszik
Nem tudom miért, pedig nem szeretem a csúsztathatókat. De a jack aljazatot miért tesszük oldalra, kedves gyártó?!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A készülékkel kapcsolatos kérdéseket természetesen ezúttal is várom, a bejegyzésekben pedig igyekszem majd válaszolni rájuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az i900 Omniát bemutató blog sikere miatt újabb Samsung prototípus vendégeskedik nálunk: íme a 8 megapixeles Innov8!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro DS 6/128 Tropical Green szín
- iPhone 14 PRO 128GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép! Akkumlátor 89%! Full doboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB - zöld - független - garancia
- Redmi Note 10, Lake Green
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Black 1OO% ! 36 Hó alza Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest