- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én is azt próbáltam elképzelni a hír olvastán, hogy vajon mekkorát röhögnek ezen a Windows XP klubb oszlopos tagjai.
"Ja, tényleg sz@r a Windows 7... Tudtam, hogy sohasem volt szabad feltenni, mikor tökéletesen működik a jó öreg XP. Na most látják majd csak igazán, hogy mennyire besz÷pta, aki frissített! Már hivatalosan is rossz a 7-es!"). -
törölt tag
95% nem akar szenvedni a telepítéssel, átköltözéssel, megszokással, újrabelakással, nem akar egy kontrollálhatatlan módon frissülő és ezzel labilis stabilitású rendszeren lenni, én ezt teljesen meg tudom érteni. Lehet lustaságnak is hívni mondjuk. Pláne azért sem akarnak cserélni, mert a 7 is működik és elég jól. Az XP elavultabb volt, azt kicsit könnyebben kidobták.
Esetleg szóba jöhet az adathalászat is, bár szerintem ezt a részét leszarja a userek nagy része a Facebook, Google, Android világában elsüllyedve.
Ezen ok miatt nem fognak Linuxra sem áttérni, az 10x akkora erőfeszítést kíván, mint egy W10-re átköltözni. Mindenki vereti W7-en ugyanúgy amíg nem jön egy komolyabb csapás rá vagy el nem kezd kihalni alóla az internet világa a nem támogatás miatt. Utána meg átmennek W10-re ami addig vagy másabb lesz, valószínű ebben reménykednek, vagy marad ugyanolyan.
Nagyjából ennyi, erre lottót lehetne rakni.A maradék 5% a kompatibilitási, sebességbeli problémák miatt nem tudja használni.
Természetesen mind home userre értve. Vállalat tök más, de hát nekik ott van még +3 év. -
SaGaIn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest