- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
deja vu
addikt
válasz
bekes.andras #41 üzenetére
Szerintem is, ráadásul csillog mint Kojak kobakja. Egy valamire való szép igényes SE lenne, annak meg kicsi a kijelzője.
-
mrlujoak
veterán
válasz
bekes.andras #41 üzenetére
Ja, így már mindjárt más. Akkor nincs, és nem is lesz megfelelő...
-
mrlujoak
veterán
válasz
bekes.andras #39 üzenetére
Akkor az ő modellje a szintén idei, nagyobb kijelzővel szerelt, hardveres gombokat is felvonultató HDMI kimenettel ellátott Xperia neo.
Szép külsővel, szép kijelzővel igazán jó választás!
-
bekes.andras
tag
Nagyobb kijelző, hardveres gombok, és HDMI kimenet. Meg mintha a belső memóriája kevéske lenne, de lehet rosszul emlékszem... Attól, hogy csajoknak lett kitalálva, lehetne teljes értékű készülék.
Ne a régi modelleket hozd fel, mint alternatívát. Nekem bejön az arc, páromnak is tetszik, szeretné idővel lecserélni a telefonját, de az arc neki nagy. Mi z új felhozatal, ami kecses? Ray. De ez kicsi, és pl a HDMI kimenetet pont használná ő is... Ilyen egyszerű.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Cannabis7 #37 üzenetére
ŐŐ, izé... Nem is kell, hogy elég legyen...
Ha nagyobb kijelző kell? Ott a neo és pro (3,7"). Ha még nagyobb kell? PLAY, vagy X10 (4").
Vagy az arc (4,2")...
Ráadásul a ray alatt meg ott lesz az active, a mini és mini pro vagy a tavalyi X8 (3")
De akinek a kisebb kell - mert kell - azoknak ott a tavalyi X10 mini és mini pro (2,55")Szerintem mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kijelzőméretet, amit az idei portfólió kellemes kis vassal is megtámogat, a friss 2.3-as rendszerről nem is beszélve.
A ray vonzereje a relatíve kicsi, de tűéles BE kijelző, a fém betét és jó minőségű műanyag.
Mindemellett kompakt mérete mégsem mini, de mégis kisebb - nem pont női - és kézbe simuló... -
mrlujoak
veterán
válasz
bekes.andras #32 üzenetére
...és mit hiányolsz a kameragombon kívül?
Egyébként az a kis kijelző FWVGA, ami ugye a neo-nál és pro-nál 3,7"-on, az X10 és Playnél 4"-on, az arc-on 4,2"-on feszít, de tovább megyek, a kicsivel kisebb WVGA felbontás az SGS2 esetében 4,3"...
Lehet, hogy nem tepsi, de legalább szép éles képe van.Ez a "kis" kijelző pont egy ilyen kicsi karcsú modellbe illik...
-
Cannabis7
senior tag
válasz
bekes.andras #32 üzenetére
hát jah, ez tényleg így van sajnos
-
tjb007
nagyúr
válasz
Depression #30 üzenetére
Nem publikusak.
-
Cannabis7
senior tag
végre fém android
a milestone-on kívül nem tok még ilyet. kell az ilyen, mert én pl szeretem nagyon a fém telókat, sokáig ezért is nem akartam okostelefont venni, de végül beadtam a derekam, mert muszáj volt.
remélem lesz belőle 3,7"-4"-os változat is -
bekes.andras
tag
És mikor lesz arc a telenornál, mert máshol má' 0 Ft-tól elvihető, ezek meg kínlódnak csak... Meg pingvineznek, hogy nem tudnak semmit az egészről...
-
Oppenheimer
nagyúr
+1 a mobilnak
-
mrlujoak
veterán
válasz
Depression #25 üzenetére
Nézd, attól még, hogy "csak" a Telenornál kapható, nem csak ott elérhető. Bár tény, jobb lett volna, ha más is felveszi a kínálatba...
-
mrlujoak
veterán
igen, csak te akartad...
mert a gay sem gaj, a bay sem baj, a day sem daj...A neo meg a Telenornál jelent meg, a minik (Xperia mini és mini pro) pedig augusztusban jönnek nem is drágán...
Kezdőárnak kifejezetten jó, de nem is kellett nagyon elszállniuk az árral, hiszen mindenképp az Xperia neo és pro alá pozicionált modellről van szó, így a picivel 100E feletti nyitóár jó ár...
-
marcias
őstag
Ezt csak én akartam Raj-nak ejteni? Mert akkor itthon is lesz célközönség.
-
tommjee
senior tag
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
kínai hatása van ...
-
tjb007
nagyúr
Ha már Sony Ericsson akkor arc, a Ray -nek nem sikerült magát belopnia a szívembe a kinézete miatt.
-
Ricardo
titán
-
xdx@
aktív tag
Jó lesz, csak én a SE-ben nem bízok frissítés terén.
-
Depression
veterán
válasz
bekes.andras #12 üzenetére
Mert a 3,5'' miatt úgyis pert kaptak volna a nyakukba
E telefon a mérete alapján tényleg kaphatott volna nagyobb kijelzőt is. Nekem a 3,5'' is kicsi volt, pedig tényleg apró újjaim vannak.
-
helixP
nagyúr
válasz
bekes.andras #12 üzenetére
"aki nem döntötte még el a nemi identitását"
Nem csúnya, csak nekem kicsit sok a "felesleges" terület (értsd: képernyővel nem fedett). Arc szebb. Csak hát az azért batár
-
bekes.andras
tag
Ez a 3,3" nem kicsi? Én értem, hogy csajoknak szánják, vagy annak, aki nem döntötte még el a nemi identitását, de azért egy okostelefon olyan 3,5-3,7" között kezd élni.... Meg a HDMI, azt miért hagyták le? (A microUSB-s HDMI az Samsung privilégium?) A páromnak tetszene, de a kijelző miatt elfordult tőle, az arc meg nagy egy nő kezében.
-
osztraksajt
őstag
Az SE lassan elkezd normálisabban árazni, a régi nimbusz megkopása/eljátszása kikezdi a régi kezdőárait.
-
Bathory Peti
aktív tag
hamar esni fog az ára szerintem.
-
JR.CSé
senior tag
A kezdőár mindig magas.Majd leesik gyorsan.Aki meg egyből az újat akarja meg mindenből az kell az úgyis megveszi hiába ez az elárazás
-
számomra a jelenlegi legszebb telefon ez. Persze emiatt nem fogom lecserélni a mostani készülékemet, de akkor is elismerésem a designereknek.
-
tommjee
senior tag
103 000 forint ????
Hát elég drágára sikerült !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest