Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas7
tag
Igen, nekem is az a legnagyobb gondom a kritizálókkal, hogy sokan szerintem életükben egyszer sem próbálták, vagy ha igen, akkor egy rossz élmény miatt, ami lehet egy rossz fejlesztésű játék, szoftver, stb, és már az egész technológiát el is ássák a fenébe. De azt sem mondja senki, hogy innentől kezdve, ez kötelező lesz, és megszűnnek az eddigi platformok.
Az ára miatt kritizálni meg olyan, hogy igazából nekem sem fekszik pl az elektromos autók árcédulája, mert szívesen repesztenék egy Tesla-val, de sajnos tudom, hogy nem telik rá.
Szóval igen, drága, de akkor is b*ssza a csőrömet, nekem ez kell, mert, ugyan eddig csak fapados VR-t próbáltam, de ennek ellenére nagyon izgalmasnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest