2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Előrendelhető a HTC Vive

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: HTC Vive

Európában borsosabb a HTC és a Valve virtuális valóság rendszerének az ára. A kiszállítás az első készletekből április 5-én kezdődik.

Bogot és dr. Kindot is meggyőzte a virtuális valóság HTC és a Valve szerinti értelmezése. Nagy felbontású kijelzőivel, testmozgást figyelő rendszereivel, két kontrollerével és interaktív tartalmaival a Vive új szintre emeli, amit virtuális vagy alternatív valóság alatt értünk, ennek persze ezúttal is megkérik az árát. Az Egyesült Államokban 800 dollárért (230 ezer forintért) rendelhető elő a Vive szemüveg tartozékaival, járulékos költségek előtt. Az euróövezetben 900 Eurót kérnek el érte, ez 280 ezer forintnak felel meg.

A SteamVR-t megjelenítő szemüveg mellett a két kontroller, a Lighthouse mozgáskövető dobozkák, a Vive Link Box, egy HTC füles és két játék is a csomag része lesz, a Vive-os tartalmakat futtatni képes, bivalyerős PC-t azonban a felhasználónak kell biztosítania, akárcsak az alapvető mozgásokhoz szükséges teret, bármiféle akadály nélkül, hiszen bizonyos tartalmak alapfeltétele némi testmozgás, pont ez adja a Vive különlegességét. Borítékolható, hogy az érdeklődés nagyobb lesz, mint amennyi VR-pakkot a HTC április 5-től ki tud küldeni, éppen ezért egy személy egyelőre csak egy csomagot rendelhet elő. Limitált ideig az előrendelők egy VR-ecsetet is kapnak ajándékba – a Tilt Brusht a Google biztosítja.

Gyártók, szolgáltatók

Hir​d​et​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.