- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Három telefonnal készülhet a Nothing 2025-re
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Hajrá, hajrá...
😝 -
Wesder
félisten
Tsoda
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KISDUCK
addikt
Végre valami jó hír és jöhet az új compact is már.
-
Tomcat
őstag
Ez egy nagyon jó hír. Csak így tovább!
Tomcat
-
janeszgol
félisten
Tesznek is érte. Idén elég jó árban jöttek a termékei.
-
joey04
titán
hát szerintem ezek katasztrofális számok... 3,1 millió helyett 3,4. ez nem fejlődés. nem tudom mennyit nyűglődnek még.
-
mackoman
tag
Amíg ilyen ..ar lesz a szerviz támogatás ,addig nem lesz nyereséges a mobiljuk.Vicc hogy megy fél évig aztán kuka....
-
joey04
titán
Magához mérten. De ugye a piacon a többiekhez kell mérni. Az LG mobilos részlege is haldoklik. Tipikusan 2 olyan gyártó, akinek ha a készülékei eltűnnének a piacról, csak tisztulna legalább a kínálat, mert versenyhelyzetet nem teremtenek, hiszen kis túlzással statisztikai hibahatáron belül mozognak az eladási számaik, és igazán használható, egyedi megoldásokat sem mutattak be nagyon mostanában, így a userek sem veszítenének sokat.
-
blagolf
senior tag
A marketing hiánya miatt nem mennek a Sony és Lg telefonok. A Samsung reklámok minden reklámszünetben ott vannak, persze hogy abból vesznek többet. Hatalmas újdonságokkal már egy gyártó sem jön ki, és nagy különbség sincs a csúcstelefonok között. Ha tényleg jön egy a trendnek megfelelő minimális kávákkal rendelkező mobil, és még a kamera is rendben lesz, kíváncsi leszek mibe kötnek bele a Sony fujjogók.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
törölt tag
Valszeg az árába. Én mindig szerettem őket, az első ultra, a 6.4-es is megvolt, azóta ebből is kifaroltak. Egy mi mix jellegű, minőségű cuccot ha kihoztak volna 200 alatt simán vettemvittem volna, de persze majd. Egyszer. Talán... Mondjuk ha 250-300ert jönne akkor már ki is hagynám...
-
blagolf
senior tag
-
Swinegod
őstag
Szegény Sony, az össze telefon eladásaik kb a felét teszik ki annak, mint amennyi Redmi Note 4X-et és 4X-et a Xiaomi csak Indiában elad
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
joey04
titán
A Sony és az LG bukásával nem lenne könnyebb helyzetben a 2 nagy, mert most sem szorongatják őket. Inkább szedjék össze magukat akkor. A Sony különösen, mert SE korszakban szerettem őket a k850-ig, onnantól nem igazán megy nekik. De jelenleg nem látom ezt a feltámadást és ezt a szubjektív véleményt igazolják a számok is.
-
gabor907
tag
En orulok neki szimpatikus gyarto!
core
-
KISDUCK
addikt
Nem értem a sok negatív hozzászólót. Akinek nem tetszik a gyártó ne vegye a termékét, nem kell itt sarat dobálni. Mindig lesz olyan akinek Sony telefon kell, mint például én.
-
törölt tag
Leszarom a negyedévet, mikor jön már az XZ1 Compact?
-
Crafter32
őstag
Sonyról legalább látni, hogy Sony. Lehet nem kényelmes fogású mégis egyedi formájú telefonok már amennyire lehetnek a mai tapicskolósok. Kamerát cseszik el mindig valamiért. A legjobbat kellene nyújtani nekik. Ha vki jó kamerával szerelt telefont szeretne és nem akar rajta sokat gondolkodni vesz egy aktuális csúcs IPhone - t vagy Samsungot. Sonynak kellene lennie a vitathatatlan elsőnek ha már ő gyártja a kamerákat.
A kis méretű Sonyt én is várom, de rossz érzésem van, hogy elcseszik. Mintha direkt rúgnák magukat állandóan ágyékon.
-
nagyúr
Latszik, mikor voltak jó gépeik. Ideje lesznek kicsit kapkodni. Bízom benne, hogy sikeresek lesznek és tudnak újat mutatni.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pit stop
addikt
Magyarország a világ közepe... ja nem Nem abból kéne kiindulni itthon mi van... Amúgy nekem személyesen több tapasztalatom is van itthoni szervízzel és mindegyik pozitív.
Ha pedig a cikket is végigolvastad volna, akkor észrevetted volna, hogy már nyereségesek...(#9) joey04 Kínai gyártók hozzák a fejlesztéseket? 1-2 nagytól eltekintve kutatás-fejlesztésük sem nagyon van, nem hogy általuk kifejlesztett újdonság...
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest