- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Az innovációban mindkettőtöknek igaza van. Az innováció szerintem abban van a Tesla esetén, ahogyan a már elérhető technológiákat kombinálják, felhasználják. És mivel a cég a profitból él ezért butaság lenne azt gondolni, hogy olyan terméket fognak gyártani ami neked jó. Olyat fog gyártani amit szívesen megveszel és amit a lehető legolcsóbb gyártani.
Rengeteg olyan dolog van amit a nagy autógyárak másképp csinálnak, mert "nem úgy szoktuk". Pl. a tesla előtt az autó szoftver frissítése úgy nézett ki, hogy a gyár ajánlása szerint járó motorral! több mint fél óráig csordogált az adat a szervizben az autóba. A Tesla meg megoldja wifiről miközben alszol. És ezt már a "régi nagy" autógyárak is próbálják átvenni. Mondjuk a VW példája mutatja, hogy milyen sikerrel.
És az öntött váz is hasonló. Vagy a Cybertruck sík lemezei.Vagy az említett villanymotor.
Persze az innovatív megoldás nem azt jelenti, hogy nem megy tönkre, hisz a korai Teslák esetén nincs olyan aminek nem akad be a kilincs mozgató mechanikája, vagy a sok írástól elfáradó flash chip a számítógépben...
Nekem csak az tetszik bennük, hogy mernek és tudnak is a bevált rendszereken és sémákon kívül gondolkodni és ez működik is. És alapvetően ez nem Musk érdeme, nem az ő zsenialitása. Ő csak felismerte a helyzetet és elvárja, hogy így dolgozzanak a cégei. -
törölt tag
-
A Tesla nem igazán mutatott fel innovációt, gyakorlatilag összelapátolták a piacról elérhető dolgokat és belerakták egy kocsiszekrénybe.
Ebben teljesen biztos vagy?
Saját tervezésű motorok, saját tervezésű központi számítógép és saját tervezésű (és mindez nagyrészt saját gyártású) akkucellák vannak egy olyan kocsiszekrényben, amilyet senki más nem csinál a világon (présöntvény). Ha ez nem innováció, akkor nem tudom, hogy mi lenne az...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest