Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Saját tervezésű motorok, saját tervezésű központi számítógép és saját tervezésű (és mindez nagyrészt saját gyártású) akkucellák vannak egy olyan kocsiszekrényben, amilyet senki más nem csinál a világon (présöntvény). Ha ez nem innováció, akkor nem tudom, hogy mi lenne az...
Talán félreérthető volt az alaptétel, ez kétségkívül az én hibám...
A Tesla első Roadster és Model S tényleg nem volt más, mint meglévő technológiák összelapátolása. Innen indultak, ehhez jöttek a marketing szövegek (pl. "Autopilot") és Musk kétség kívül hatásos prezentációja.
Nem azt írtam ugyanakkor, hogy nincs semmi innováció a Tesla berkeiben, mert azért akad, lásd Plaid motorok, de hogy pl. 18650-es akkumulátorcellákból épít fel egy akkupakkot, azt én például nem nevezném innovációnak...Márpedig a mai napig ez megy, az említett Tesla présöntvényeit egy olasz beszállító cég, az Idra Group által készített gép készíti, tehát hogy "senki más nem csinál" rajta kívül a világon, az legalább ilyen barokkos túlzás...
-
nyerek01
tag
Ezt komolyan megkérdezed egy olyan élôlénytôl aki a Tesla jelenlegi helyzetét a jó marketingre fogja?
Annyit nem ér, hogy linkeljek neki adatokat marketing költségekrôl.
Teslát divat szídni, neki a legrosszabb a marketingje a sajtóban. Rengeteg lejárató cikk, hír. Szándékos téves fogalmazás: Visszahívások.
Bármilyen baleset, hibát világgá kürtölnek stb.
Ennek ellenére dübörög... Ja, biztos azért mert rossz és nincs innováció. XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest