- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Synthwave #22 üzenetére
Én ezt nem írtam sehol sem. Az egereit szeretem, amit eddig használtam, nem volt velük gondom. A billentyűzetem pl. Fnatic MiniStreak, na az kb. a legjobb, ami valaha a kezem ügyébe került. De mondjuk ha lenne a Streak65-ből ISO kiosztású, akkor előbbi el is bukná ezt a címet.
Szerk.
Amúgy most hogy megnéztem, úgy tűnik csináltak. Mikor utoljára néztem, még csak ANSI volt, azt kenjék a hajukra! Akkor viszont megvan mit veszek legközelebb a gép mellé! -
niof
veterán
válasz
Synthwave #14 üzenetére
"Ha jók az alapbeállítások, akkor egy egérhez minek?"
Nem jók. Szeretem pontosabban belőni az érzékenységet, mint ahogy a dózerben lehet. 4 gombra is egyedi funkció van bindelve. Lehet, hogy az X-Mouse-al is meg lehetne oldani, de inkább a Synapse. A világítás egyszínű, statikus.
"erőszakos pop upok hada"
Ha jól emlékszem, mikor legutoljára telepítettem a W11-el, akkor semmi ilyesmi nem volt. Települt, szinkronizálta a beállításaimat, azt jóccakát.
"Amúgy lokális biztonsági résként sem utolsó"
Majd kijavítják. Vagy nem...
"Az, hogy a V3 92 gramm helyett már megint 101 gramm, szerintem oltári bukta"
Igen, szerinted. Én a túl könnyű egereket rühellem. Nem vagyunk egyformák. -
Tengri
senior tag
válasz
Synthwave #18 üzenetére
"Nem én írtam a cikket..."
Ez figyelmetlenség volt. Elnézést.
"Pedig a gyatra tappancsokról és az alulfeszelés következtében idő előtt elhalálozó mikrokapcsolókról (meg a nem éppen matyóhímzés kábelekről) notóriusan hírhedt a gyártó"
Ennek ellenére elég sok egerük szerepel a fórumon az ajánlott egerek listáján
"a filléres kínai mikrokapcsolókat (amiket egyébként képesek még egy 150 dolláros egérbe is belerakni...) meg valószínűsíthetően még jóval a probléma beállta előtt cserélem D2F-01F-ekre/Kailh GM 8.0-kra/TTC Gold Dustproofokra."
Hidd el, hogy sokan vannak úgy, hogy időhiány miatt, vagy kellő felszereltség és rátermettség hiányában nem fogják otthon "megműteni" az egeret. Inkább vesznek egy másikat.
-
Tengri
senior tag
válasz
Synthwave #14 üzenetére
"Amúgy lokális biztonsági résként sem utolsó..."
A cikkben te is leírod hogy: "a Razer egyébként már dolgozik a javításon."
A lényeg, hogy a hiba ki legyen javítva. Mert ha csak a biztonsági réseket nézzük előbb-utóbb minden eszköznél előjöhetnek a "hibák". Lássuk be, hogy nem egy esetben az MS sem nehezíti meg a "réstkeresők" dolgát. Ezekután eljuthatunk oda, hogy minden gyártó minden terméke emiatt bizalomvesztés áldozata lesz. Nézzük meg a processzorokat. Láthatjuk, hogy mindkét nagy gyártó termékeinek megvan az "Achilles-sarka". Most azért ne vegyek, mert mind a piros, illetve mind a kék oldal terméke sebezhető?
Számomra nagyobb probléma ha egy gyártó újonnan megvásárolt terméke már az elején hibákkal küszködik. A bizalomvesztés akkor jön el amikor a garanciából visszakapott, illetve a termékcserét követően is hibásan működik. Nálam ekkor bukott meg a Logitech egér vonalon. Ez persze nem jelenti azt, hogy később nem lehet/lesz Logitech egerem.
Viszont azt sem állítom, hogy a Logitech minden egere rossz, vagy hibás lenne, csak azt, hogy nálam két típus is az elejétől kezdve hibás volt. A garanciából visszakapott, és a termékcserét követően is (pedig előtte a G400s-el megvoltam elégedve).
Jelenleg Basilisk V2-őm, illetve a gyermekeim által használt Naga Trinity-m van.
A v2-nek számomra ideális a kialakítása és a súlya sem vészes. A szoftvere ahogy már korábban írtam, egy picit erőszakos (windows betöltésnél ő is jelzi, hogy feléled), de szerintem ki lehet bírni. Számomra a lényeg, hogy hibátlanul teszik a dolgukat, pedig a Naga Trinityt rendesen igénybe veszik a gyerkőcök. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
Synthwave #14 üzenetére
Huhh. Mikor isokat teszteltem vagy másoknak raktam újra a rendszert és a razer egerem volt szabadon *install fut, mester teát vagy szendvicset megy csinálni* mire visszaértem mindig láttam, hogy már ott is van. Először még jónak is gondoltam, hogy milyen figyelmes és naprakész. A 10-ik alkalommal bekapcsolásnál már szidtam.
-
niof
veterán
Mondjuk engem pont nem érdekel, hogy 300MB RAM-ot elfoglal, van 32GB, szóval ez ilyen mehh... Az meg szerintem teljesen normális dolog, hogy egy eszközhöz a gyári szoftverét használja valaki. Sosem omlott össze, sosem fagyott ki, problémát nem okozott. Általában két okból szoktam a programmal foglalkozni, mikor frissíti magát, és ha évente egyszer valamiért manuálisan megnyitom. Egyébként sosem. Tök jól elvan magában a tálcán. Szóval lehet én kivétel vagyok, de nincs vele gond, és nem is értem miről beszéltek. Na mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest