Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tengri

senior tag

válasz Synthwave #18 üzenetére

"Nem én írtam a cikket..."

Ez figyelmetlenség volt. Elnézést.

"Pedig a gyatra tappancsokról és az alulfeszelés következtében idő előtt elhalálozó mikrokapcsolókról (meg a nem éppen matyóhímzés kábelekről) notóriusan hírhedt a gyártó"

Ennek ellenére elég sok egerük szerepel a fórumon az ajánlott egerek listáján

"a filléres kínai mikrokapcsolókat (amiket egyébként képesek még egy 150 dolláros egérbe is belerakni...) meg valószínűsíthetően még jóval a probléma beállta előtt cserélem D2F-01F-ekre/Kailh GM 8.0-kra/TTC Gold Dustproofokra."

Hidd el, hogy sokan vannak úgy, hogy időhiány miatt, vagy kellő felszereltség és rátermettség hiányában nem fogják otthon "megműteni" az egeret. Inkább vesznek egy másikat.

• Tengri

senior tag

válasz Synthwave #14 üzenetére

"Amúgy lokális biztonsági résként sem utolsó..."
    A cikkben te is leírod hogy: "a Razer egyébként már dolgozik a javításon."
    A lényeg, hogy a hiba ki legyen javítva. Mert ha csak a biztonsági réseket nézzük előbb-utóbb minden eszköznél előjöhetnek a "hibák". Lássuk be, hogy nem egy esetben az MS sem nehezíti meg a "réstkeresők" dolgát. Ezekután eljuthatunk oda, hogy minden gyártó minden terméke emiatt bizalomvesztés áldozata lesz. Nézzük meg a processzorokat. Láthatjuk, hogy mindkét nagy gyártó termékeinek megvan az "Achilles-sarka". Most azért ne vegyek, mert mind a piros, illetve mind a kék oldal terméke sebezhető?
    Számomra nagyobb probléma ha egy gyártó újonnan megvásárolt terméke már az elején hibákkal küszködik. A bizalomvesztés akkor jön el amikor a garanciából visszakapott, illetve a termékcserét követően is hibásan működik. Nálam ekkor bukott meg a Logitech egér vonalon. Ez persze nem jelenti azt, hogy később nem lehet/lesz Logitech egerem.
    Viszont azt sem állítom, hogy a Logitech minden egere rossz, vagy hibás lenne, csak azt, hogy nálam két típus is az elejétől kezdve hibás volt. A garanciából visszakapott, és a termékcserét követően is (pedig előtte a G400s-el megvoltam elégedve).
    Jelenleg Basilisk V2-őm, illetve a gyermekeim által használt Naga Trinity-m van.
    A v2-nek számomra ideális a kialakítása és a súlya sem vészes. A szoftvere ahogy már korábban írtam, egy picit erőszakos (windows betöltésnél ő is jelzi, hogy feléled), de szerintem ki lehet bírni. Számomra a lényeg, hogy hibátlanul teszik a dolgukat, pedig a Naga Trinityt rendesen igénybe veszik a gyerkőcök.

• Tengri

senior tag

válasz niof #11 üzenetére

Nem vagy egyedül. Két Razer egerem van az egyik pont a cikkben szereplő elődje a Basilisk V2. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A szoftvere egy picit talán erőszakos, de ezt ki lehet bírni, illetve a memóriahasználata is talán egy kicsit sok (engem ez sem zavar). A legfontosabb az amit te is írtál, hogy az egérrel nincs gond.
    Ez nem volt elmondható az utolsó pár Logitech egereimről (görgőhiba, double click)...

Új hozzászólás Aktív témák