- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
l.skywalker #23 üzenetére
Vagy leginkább már az sem. Még az első 3 részt rendesen összekötötte. Utána valahogy kifogyott ebből a vitorlából a szél. Mondjuk én nem annyira bántam, hogy nem kellett állandóan kiugrani a story-ból, hogy egy másik story-nak a dolgait csináljam ~10percig, amely sokszor sehogyan sem illeszkedik a dologba, a másik nézet, béna mozgás, fura feladatok, stb.
-
melega
őstag
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Engem nem zavar az is lehet hogy az a koma lesz akit Altair az AC 1-ben nem tudott megölni, csak a legvégén.Ami miatt zöldfülűnek lefokozták. Nem vagyok benne biztos, de lehet.
<spoiler>Meg úgy olvastam az Origins meg az 1 között fog játszódni ésa templomos rend megalakulása lesz a lényeg.</spoiler> -
melega
őstag
válasz
l.skywalker #13 üzenetére
Nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Élőben mutatkozik be az új Assassin's Creed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest