- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
DeathAdder #30 üzenetére
A God of War, Hellblade és Rune (2?) után valami igazán grandiózusat várok.
-
ribizly
veterán
válasz
TrueWhitee #24 üzenetére
No igen. Egyébként még egészen elfogadható story-t is kapott. De én pl. nem tudtam kiheverni a Unity által okozott sebeket. Az egészen egyszerűen szinte minden szinten (story, bug-ok, párbeszédek, karakterek) olyannyira nem jöttek össze, hogy amikor a fő story-nak vége lett (hiába kaptam meg ingyen az egyik DLC-t) azonnal nyomtam egy ALT+F4 kombót és már szabadítottam is fel a helyet valami másnak.
-
ribizly
veterán
válasz
l.skywalker #23 üzenetére
Vagy leginkább már az sem. Még az első 3 részt rendesen összekötötte. Utána valahogy kifogyott ebből a vitorlából a szél. Mondjuk én nem annyira bántam, hogy nem kellett állandóan kiugrani a story-ból, hogy egy másik story-nak a dolgait csináljam ~10percig, amely sokszor sehogyan sem illeszkedik a dologba, a másik nézet, béna mozgás, fura feladatok, stb.
-
ribizly
veterán
válasz
DeathAdder #21 üzenetére
Pedig mennyire jó is volt régen. Mondjuk én még mindig a Black Flag-et tartom a legjobbnak. Abban a hajózást kb. úgy tudnám jellemezni, mint a RDR2-ben a lovaglást:
Az elején furcsa (néhol talán idegesítő) volt, majd mikor vége lett már hiányzott.Érdekes ezt a bravúrt az Origins nem tudta elérni.
-
ribizly
veterán
Az a helyzet, hogy bár az Origins újként hatott, de mégsem jött be igazán az, hogy 29-es szinten (ahol abbahagytam egyelőre) a 33-as szintű alapkatonák agyonvertek.
Ezzel pont azt a szabadságot vették el nekem, ami miatt kedveltem a szériát, mert bizonyos területekre be sem tehetem a lábamat, mert azonnal levernek egy pillanat alatt.
Nem zárom ki, hogy majd egyszer befejezem az Odyssey-el együtt, de valahogy az RDR2 után nem annyira mozgatnak az AC címek.
Ez az állatság, meg hogy ilyen rajzolgatós "teaser"-ekkel hülyítenek "karantén" idején végképp nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Élőben mutatkozik be az új Assassin's Creed
- Hálózati / IP kamera
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest