- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Ezért kéne Prince of PErsia DArk Babilon a The Two thrones folytatása, de 2021 előtt nem fogják bejelenteni mire elkészül az olyan 2025 leghamarabb.
Jobb lenne mint a sok rókabőr AC szerintem (óriásokkal csapdákkal, csapdák házával, speed kill rendszerrel, és fogathajtásokkal, meg Warrior Within nehézségű bossokkal)
Viszont AC, Far Cry, Ghost Recorn amíg ugyanaz a rajongói réteg ugyanúgym,egveszi nincsenek rá kényszerítve hogy olyan sikeres játékot csináljanak mint a Plaguen tale, vagy az AC 2 volt anno.
-
melega
őstag
válasz
DeathAdder #21 üzenetére
Igazad van. Nekem az Origins tetszett, de az Oyssey már azért nem mert sok egykaptáfáara épülő melléküldetéssel csak fölhígítottak egy jó sztorit, azok nélkül meg nem tudtunk fejlődni.
Régen jobb volt az AC.
Már nem szívvel lélekkel csinálják. Én egy nomád harcos vagy egy huszáros ACnak örülnék ami visszatér a klasszikushoz és a lovaglás olyan benne mint a Black Falgban a hajózás.Mondjuk a templomos téma miatt beszerzem.
Magánvélemény:Azt mondom ha nem megy amit leírtam akkor térjenek vissza a Prince of Persiához Dahaka szerű üldözések, hatalmas terület időnként lovasglásra szorulunk, meg speed kill rendszer, jó fejtörők, csapdák háza és warrior within nehézségű bossok. Jobban járnának. -
melega
őstag
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Engem nem zavar az is lehet hogy az a koma lesz akit Altair az AC 1-ben nem tudott megölni, csak a legvégén.Ami miatt zöldfülűnek lefokozták. Nem vagyok benne biztos, de lehet.
<spoiler>Meg úgy olvastam az Origins meg az 1 között fog játszódni ésa templomos rend megalakulása lesz a lényeg.</spoiler> -
melega
őstag
válasz
l.skywalker #13 üzenetére
Nekem is.
-
melega
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Élőben mutatkozik be az új Assassin's Creed
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest