- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Nem e, akkor a teljesség igénye nélkül sorolom:
PureView (phase2), fejlettebb videofelvevő (object image stabilization és egyéb okosságok), PureMotion HD+ kijelző technológia, Super sensitive touch, Nokia City Lens, Offline navigáció a konkurensekhez képest plusz szolgáltatásokkal, Wireless töltés.
Ezek mind részletesen ki vannak fejtve a cikkben...
-
=Mentor=
őstag
válasz
Plazmacucci #555 üzenetére
Nokia Lumia 920 vs 820 részletes összehasonlítás:
(#561) adamssss: Merem remélni, hogy jövőre visszatérnek a gigantikus Nokia World készülék bemutatóhoz .
-
=Mentor=
őstag
(#492) mrlujoak: Félre ne érts, nincs különösebb bajom a Sony-val, csak kicsit felidegesített már, hogy ennyire lenézik a Nokia újításait. A dizájnnal nem tudom mi a bajod, a sárga színt talán hiba volt a Lumia 920 alapszínévé tenni, pirosban vagy feketében sokkal ütősebben (és kevésbé riasztóan) néz ki.
(#503) itg: Figyelj a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején is voltak már 150g környékén a telók, viszont most cserébe 1000x annyit tudnak
(#506) Tigerclaw: Mi az hogy nincs PureView? Van, sőt továbbfejlesztették a Nokia 808-hoz képest.
Itt egy nagyon világos és részletes cikk a Nokia 808 PureView (PW Fázis 1) és a Lumia 920 ( PW Fázis 2) PureView technológiájának különbségeiről és többek között arról, hogy miért kapott LED világítást a Xenon helyett:
Hivatalos PDF dokumentum, akit még részletesebben érdekel a téma:
Összefoglalva szerintem hiba volt felrúgni az évtizedes hagyományt, miszerint egy többnapos Nokia World rendezvényen mutatják be az újdonságokat eszméletlen nagy hírverést kerítve, ez a mezei sajtótájékoztató kevésbé volt látványos. Nekem mégsem az elhangzottakkal vagy annak módjával van bajom, hanem pár dolgot nagyon hiányoltam:
1. Nokia WP8 tablet: Elég sok ígéretet halottunk a Nokiától, hogy jön majd egy Tablet ami nagyon más koncepció alapján készül majd mint az eddigiek, ebből sajnos úgy néz ki egyelőre semmi nem lesz...
2. Nem ártott volna egy középkategóriás WP8 versenyző 4 colos kijelzővel, 512Mb RAM-al stb, hiszen az olcsóbb készülékekkel lehet igazán növelni a WP részesedését, persze ott a Lumia 610, 710 szóval ez még talán meg is bocsátható. Egyébként hírek szerint jön majd egy olcsó WP8 Lumia de csak 2013 elején.
Azért azt mindenképpen el kell ismerni, hogy a Nokia egy éve és főleg előtte rendesen le volt maradva a konkurenciától, ma már ez a lemaradás teljesen eltűnt, sőt még sikerült is pár dologgal előzni őket, szóval ez nagyon jó jel a jövőre nézve
-
=Mentor=
őstag
A Lumia 920 vastagsága a kamera miatt lett annyi amennyi, szélességre szinte ugyanakkora, viszont vagy fél centivel rövidebb. A súly egy kicsit engem is meglep, de legalább jelzi, hogy nem spórolták ki az anyagot belőle
(#486) daniel909: Én részemről majd a teszteredményeknek hiszek, nem a látogatottságnövelő szenzációhajhász cikkeknek.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Tigerclaw #478 üzenetére
Ja és lett volna vagy 2 centi vastag, nem beszélve a csillagászati árról, szerintem még így sem lesz olcsó... Ha a 808 szintjét nem is hozza a kamera minősége, azért rendkívül ütős, aki Iphone-t vesz az nem emiatt fogja azt választani.
(#481) p06: Ezek nagy része az új Nokiákban is benne van, viszont fordítva ez már nem igaz
-
=Mentor=
őstag
A sok fanyalgó emberke felsorolhatná azokat a valódi innovációs újításokat amik a Samsung Galaxy Note 2-ben (de említhetném a Galaxy S3-t is), vagy a Sony készülékekeiben a közelmúltban megjelentek. Azokat még osztályozni se kell mert nincs is mit
(#471) stewe780: Még így is leveri majd a konkurenciát, akkor meg mi a probléma?
-
=Mentor=
őstag
Nehogy már a 41 megapixel hiányozzon egyeseknek, belerakhatták volna a Lumia 920-ba, de akkor olyan vastag lenne mint egy tégla és a teló árát is piszkosul megnyomná, lásd Nokia 808.
Valaki írta, hogy a WP8 miatt kezdtek el esni a Nokia részvények, na de kérem mi köze a Nokiának a WP8-hoz? Ha valami probléma van akkor tessék az MS részvényeket lehúzni.
Kíváncsi leszek a Iphone 5 miben mutat majd többet mint a Lumia 920, bár a show garantált és oda majd csak olyan embereket hívnak akik felállva tapsolnak minden percben.
-
=Mentor=
őstag
Már ne is haragudj de az amoled fóbiád egyéni szocprobléma, a 4.5 col még mindig kisebb mint a konkurencia gépei, én se szeretem a nagy telókat, de tetszik nem tetszik erre van egyre inkább igény.
(#353) lcee79: Showműsor ide vagy oda, fele ennyi valódi innováció nincs pl a Galaxy S3-ban...
-
=Mentor=
őstag
Nem értek egyet azokkal akik szerint csak a kötelezőt hozta a Nokia, számtalan WP8 és Androidos konkurenciát felülmúló újdonság érkezett.
Ami számomra inkább csalódás, hogy a pár hónapja rebesgetett (az összes konkurencián túlmutónak ígért) Nokia tabletnek se híre se hamva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged