- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazz
csendes tag
Ezt én nem értem. Ezt meg hogy?! Nokia?!
Citromsárga?! Jajajaj Más nem volt? Úgy gondolták ezt fogják vinni, nem a feketét vagy a fehéret? Duci buta műanyag gagyi?!
Mindenki azon dolgozik és marketingel, hogy hány mm-el lett vékonyabb a telefon, Nokia meg mit csinál???? Kabátot rá gyárilag? Bakker, kabát nélkül vékonyabb lett volna a készülék! És nem elég, hogy kabát, milyen?! Sárga, csillogó műanyag szutyok. Mi ez? Cserélhető hátlap? Most? Iphone5 bemutató előtt? Komoly? Gyerekes!
Ha ezt a 820-as telefont 40.000 Ft-ért adják majd, akkor visszavontam. Ha nem, akkor itt a game over!
Iphone3GS remake, most, amikor mindenki várja az 5-öt?Ez a bemutató is?! Hát ez kész!
Android kuka, Nokia kuka, talán HTC WP8, Samsung nekem nem szimpatikus, kuka.
Egy ex Nokia fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest