- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
Radeon_5 #1177 üzenetére
Szerintem meg igenis donto lehet, mivel sokaknak igenye, hogy egyaltalan ne kelljen fotogepet hurcolaszni sehova, ha a telo is csinal olyan jo kepet.
Hiába igénye ez sokaknak. Sajnos egy telefonba belerakhatod a világ legjobb CCD-jét, akkor sem fog olyan képet csinálni, mint egy egyszerű 60ezres kamera. 1-2mm átmérőjű objektívvel egy sajna nem megy. A Nokia 808 is az objektívvel villantott.
-
zord01
senior tag
válasz
Radeon_5 #1174 üzenetére
Ennek - szerintem - nem az a lényege, hogy a nagyobb szám az biztos jobb, és sokan arra élveznek, hogy nekik legyen a legnagyobb, hanem azért kell a nagyobb CCD, hogy ha lősz egy képet, hazamész, felnyomod laptopra, és valamit meglátsz a háttérben, akkor tudjál úgy nagyítani egy jókorát, hogy nem esik szét a kép. Vagy egész egyszerűen csak egy digitális zoom, méghozzá komoly fajta. Lehet, hogy sok embernek erre nincs igénye, és hogy nem ez adja el az Iphone-t, és az is igaz, hogy a 4S kamerája elég jó lett, de pont ez a poén, hogy egy ráncfelvarrásnál kapott nagyobb kamerát, generációváltásnál nem. (A képe attól még javulhatott sokat, nem tudom, biztos dolgoztak rajta sokat).
Nem lennék meglepve, ha jövőre jönne egy 5S 12 megapixellel.
Mindegy. Mivel szerintem az Iphone-on túl sok javítani való nincs (mivel egy kiforrott, jó rendszer) pont erre gyúrhattak volna, s szerinte sokan azt mondták volna, hogy na ilyen egy tisztességes iparos munka. Így viszont kicsi savanyú a szőlő, nekem mindenképpen. Most az történt, hogy nem a konkurencia felé, hanem mellé emelték az I5-t.Az eladásokat meg meglátjuk.
Nem tudjátok a Mobilarénás adás fent lesz youtube-on? Az első 10 percről lecsúsztam tegnap, Nokia fórumon ámokfutottam...
Radeon_5
Hát nem mondanám az Apple-re, hogy a legjobb, főleg ezek után. Talán a leginkább felhasználóbarát, és kiforrott. De egyre inkább súlyed a színvonaluk, a konkurencia meg jön fel, ahogy lenni szokott ilyen esetekben, középen találkoznak.
Sztem pont miatt pereskednek ilyen nagy gőzzel. Immár nem tudnak annyira kiemelkedőek lenni, így más fronton próbálnak pénzt bezsebelni (hogy ez most jogos vagy sem, hagyjuk)Összességében amúgy szimpik az Iphoen-ok. Nem tökéletesek, de szimpik. Jók, ha úgy tetszik. Hogy a legjobbak-e? FT. Tényleg nem tudom. Kinek a pap, kinek a papné. Ha most kéne döntenem, hogy Iphone vagy SGS3, még mindig az I5-re szavaznék, de a Nokia is nagyon jön, és szurkolok nekik. Ha a WP8 kinövi a 7 gyerekbetegségeit, könnyen lehet, hogy egy nokia landol a kezemben. Nem tudom.
Amit mondani akarok ezzel a sok baromsággal... egyre jobban együtt van a mezőny, és bár az almának vannak unszimpi dolgai, jelenleg talán még mindig ők állnak a legközelebb hozzám (Az S40 után, de ezt hagyjuk, az a platform halott), mert kiforrot, felhasználóbarát, és bár zárt, de elég jól átgondolt rendszer, VISZONT, többet vártam egy I5-től. Nem sokkal, de kicsit többet. Így se lett rossz, csak lehetett volna jobb. -
fordfairlane
veterán
válasz
Radeon_5 #1175 üzenetére
Amellett fasorban sem lesz az I5 kameraja, de azert szerintem mobilos mezonyben meg igy is top10-ben lesz ehhez (is) jol ertenek az Almak.
A 808-at tekinthetjük a PureView szenzor prototípusának. A Lumia 920 sem ezt a szenzort kapta meg, és bizonyára nyomós oka volt annak, hogy a Nokia nem ezt rakta a WP8 csúcsmodellbe.
-
zord01
senior tag
válasz
Radeon_5 #1165 üzenetére
Egy 808 után akkor is gáz a 8MP egy magát a LEGJOBB-nak aposztrofáló gyártótól. Tudom, tudom, nem ugyanaz, és ne keverjem a szezont a faxal, de azért ha megnézed az milyen képeket csinál, rögtön lesz értelme a megapixel-halmozásnak. Szerintem egy 16 megapixelt megérdemelt volna az új I5 főleg, hogy egy évig piacon lesz, ugye. De ha 16 nem is, 12 a minimum lett volna. CES-en agyon lesz alázva sztem.
Maximus43:
Én nem hiszek ebben, de meglátjuk. Tévedtem már elég sokszor. -
Kismaci
tag
válasz
Radeon_5 #1144 üzenetére
Miért kellene annak lennem?
Bevallom, hogy régen csalódtam ekkorát, mint tegnap este, annyira vártam és annyira készültem, hogy hűűűű, ez lesz a következő telefonom, még a formához (nyújtott) is tetszett, és akkor kaptam egy nagy pofont. :S(#1147) erdoke:
Igazad van sok szempontból. Lassan ott tartunk (HA már nem tartunk ott most is), hogy már csak a benchmarkok mondják meg, melyik telefon a gyorsabb, te meg én meg nem mondjuk.
De ettől még mindig működik az a hülye dolog, hogy csináljunk JOBBAT a konkurenciánál, ha már eddig a touch phone-oknál MINDIG mi voltunk az etalon, adjunk nekik olyat, amitől összepisilik magukat!
És ez most NAGYON elmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest