Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Radeon_5

    aktív tag

    Egyebkent erdekes, hogy azert fikazzak a szifont, mert nem lett RADIKALIS, VADIUJ, MEROBEN MAS. Egy jol kiforrott, jo kis telefon, minden van benne ami kell es az is igenyesen, miert kene elrontani? Nezzetek meg az Aston Martin autokat.
    Ja egyebkent semmilyen fan nem vagyok, nem volt meg iphoneom, sot androidom sem ;) De lattam mind2 rendszert nyilvan eleget, es mostmar mind2 nagyon jo, az android valoban utolerte minosegben az iphonet. Valszeg ezert is fujnak az apple fanok, mert nem erezhetik a felsobbrendu erzesuket.. Regen Nokias voltam, meg most is az lennek legszivesebben, de epp az sincs :D
    Szoval mindket rendszernek vannak elonyei es hatranyai, kizarolag hozzaallas/izles kerdese h ki melyiket szereti..na es filozofia. Egymast meggyozogetni meg tenyleg nagyon ovodas, ehelyett normalis erveles az, aminek ertelme is lenne.

    Olyan lett ez az egesz, mint a politika, csak ez sokkal nevetsegesebb (szanalmasabb), hogy rohadt telefonokon kepesek osszeveszni az emberek. A politikan is baromsag, de az legalabb kihatassal van a mindennapi eletre, nem csak annyi mulik rajta, hogy lesz-e widgeted a fokepernyon vagy nem.

    Son of a Bit

Új hozzászólás Aktív témák