Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Én mint írtam szeretem az iphone minőséget,de a fém+üveg fanatizmus szerintem túlzás!Aki vigyáz a telójára az úgyis pattint rá egy tokot,onnantól meg úgyse látni és érezni ezt a fajta prémium érzést!Persze vannak/lesznek tiszta fém vagy fémbetétes hátlaptokok,de azokat a műanyaghátlapra is fel lehet pattintani,tehát ugyanott vagyunk!
De persze egy 5S ellen én se hadakoznék,de a tények azok tények -
haxiboy
veterán
Nekem a Samsung féle műanyag használattal semmi gond nem volt, a zászlóshajóknál mindíg adtak a "prémium plasztikra", igényes nem recsegropog mint egyes gyártók pl hüvely (huaweii) és társai.
Sajnos az hogy üveg megintcsak rákényszeríti az embert egy többszázezres telefonnál hogy mégdrágább védelmet vásároljon a telefonjának, ami ismét 10ezrek kiadása mert leejted és ripityára törik, esetleg használhattak volna már gorilla glass borítást, és akkor nem féltené annyira az ember a telefonját. -
-
haxiboy
veterán
Nyilván nem a google hibája hogy az egyébként nyílt forrású termékét nem optimalizálják rendesen. Az apple is megcsinálhatta volna ugyanezt az iOS-el. PC-nél is ugyanez a helyzet, csak ott mi mondjuk meg melyik hardver melyik meghajtóprogramot fogja használni, esetlegesen nem úgy működik ahogy kéne vagy nem működik, úgy egy telefonnál nyilván kész terméket vár az ember és már nem akar telepítgetni. Én is kötnék szivesen kompromisszumokat, de az iOS-ben olyan számomra hiányosságok, mint a külső forrásból telepítés mókolás nélkül már túl nagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a cég idén nem készült hivatalos élő streammel, helyszíni források alapján megpróbáljuk már az esemény összefoglalni, hogy milyen is az új iPhone.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest