- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Félreértesz. Nem azt mondom, hogy annak a TFT-nek színhelyes képe van az amolednek meg nem. V.színűleg egyiknek sincs. És kimérni se tudnád, mert a P-nél bezavar a plusz white subpixel. Az amoled meg amúgyse lenne színhelyes szvsz. De ez tényleg nem lényeg.
Csak azt mondom, hogy a plusz w-nek köszönhetően a P-n jóval élénkebbek a színek a képek összességében, mint másnál. Az már csak mellékes, hogy nyári tűző napsütésben is kiválóan olvasható a kijelző.
Amolednél sokaknak a beégés a probléma. Passz. Magát az amoledet nem szóltam le, csak megerősítettem a kollega véleményét, miszerint az többeknek negatívum. Szvsz mivel én imádom a túlszaturált színeket és a jó feketét, nekem tuti bejönne az amoled kijelző. Persze 300ppi alatt már nem vennék semmilyet se. A P 280ppi-je még épphogy elmegy kategória. (ezért is írtam, hogy a 820 217ppi-je már nagyon alacsony lenne 2013-ban)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a cég idén nem készült hivatalos élő streammel, helyszíni források alapján megpróbáljuk már az esemény összefoglalni, hogy milyen is az új iPhone.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest