Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Stauffenberg #77 üzenetére
Nekem viszont a szóban forgó készülékem van (Ace 4), és több esetben láttam, hogy 410-420 MB szabad RAM van (a sokatt szidott Touchwiz ellenére), és mindez a gyári launcherrel. És többször volt, hogy a bazi nagy játékokat (GTA:SA, Blitz Brigade, Starfront: Collision) taszkváltás után nem taszkolja ki, hanem futnak a háttérben, és szemvillanás alatt vissza tudok rájuk váltani és mindent folytatni, ahol abbahagytam. Tehát a multitaszking is nagyon OK Ace 4 alatt, a KK pedig olyan piszok gyors, hogy soha egy kisebb röccenés sem volt. Esett már le Note tulajok álla, miután kis időre kézbe vették az Ace 4-et. Úgyhogy szerintem nem is kell erre a készülékre Lollipop, ezen úgyis csak rontani tudnának, nagyon el lett találva.
-
Kékes525
félisten
válasz
Stauffenberg #77 üzenetére
Már javult az 5.1.1-ben, de remélhetőleg tovább javul az M-ben, ami még az idén kijön.
-
bostone
addikt
válasz
Stauffenberg #78 üzenetére
Ezzel az ötlettel az a probléma, hogy a userek 95%-a nem tud vagy nem akar mit kezdeni az alternatív lehetőségekkel.
Egyébként nekem is tökre elegem van, hogy root szükséges néhány (egyébként igen hasznos) alkalmazáshoz. Miért nem én dönthetem el, hogy mi fut a megvásárolt készülékemen? Ha egyszer telepítem és engedélyezem, akkor rendszer alkalmazkodjon az én igényeimhez, ne nekem kelljen feltúrni a guglit, mert így kényelmes a gyártónak. -
Just_Reboot
addikt
válasz
Stauffenberg #78 üzenetére
Ezt nem fogja soha egy gyártó sem meglépni, akkor senki sem venné meg az új csúcsmodelt.
Ezért vettem nexust, ha a googel már nem támogatja akkor ott az XDA feljlesztői közösség.
Azon felül pofon egyszerű a bootloader nyitás, rootolás, stb... És minden nyom nélkül gyári állapotba állítható, ha gariztatni akarod.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #72 üzenetére
Tegnap néztem, a G4 sem egy szuper multitasking gépezet. Egy videóban a z3+ megverte multitaskingban. Alkalmazások megnyitásában g4 az s6 szinten van kb, simán verte a z3+-t.
Láttam g4 vs s6 videót is. Azért nem akkora a különbség. Ha nem játékokról van szó, néha nehéz eldönteni, hogy újratöltik az alkalmazást vagy memóriából jön vissza, mert annyira gyors mindkettő ( mármint g4 meg az s6) -
Just_Reboot
addikt
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
A G4 5.0.2 vel vagy 5.1el jött? Amúgy jól döntött az LG hogy nem a s810-et rakta bele.
-
panderson
tag
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
Vagy csak nem *akar* összehozni, mert az neki közvetett veszteség. Ellenben ha újat veszel az közvetlen nyereség, meg elkönyvelhető az "idén ennyit nőtt a vállalat" számmisztikás játékban.
Más: én SGS3-al vagyok lassan 2,5 éve mert az XDA-s közönség annyi *jó* ROM-ot hoz ki rá hogy nem látom miért váltsak új mobilra, szóval mindenkinek ezt ajánlom.
Pro: új rendszered lesz;
Kontra: 1. jártasság kell hozzá, de az könnyen megszerezhető és 2. a driverek nem frissülnek, de ez ritkán szokott problémát okozni a felhasználó szintjén!A Samu OTA frissítése 4.1-ről 4.3-ra (a javított, késői 4.3) csak megszégyenítette az SGS3-at, inkább azt sugallta hogy "áá vegyél újat, látod hogy lassú már". Szóval ne bánjátok annyira hogy nem kaptátok meg ezt a csodát...
Az előző kérdésre: Minek az új verzió? Azért mert a Play Store programok is már egyre jobban megkövetelik a magasabb verziós rsz-t, úgyhogy (inkább) utóbb, de a többségnek váltani kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy tűnik, hogy a Galaxy Ace 4 nem fog KitKat-nél frissebb Android verzióra frissülni hivatalosan.
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Canon EOS DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest