Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Stauffenberg #77 üzenetére
Nekem viszont a szóban forgó készülékem van (Ace 4), és több esetben láttam, hogy 410-420 MB szabad RAM van (a sokatt szidott Touchwiz ellenére), és mindez a gyári launcherrel. És többször volt, hogy a bazi nagy játékokat (GTA:SA, Blitz Brigade, Starfront: Collision) taszkváltás után nem taszkolja ki, hanem futnak a háttérben, és szemvillanás alatt vissza tudok rájuk váltani és mindent folytatni, ahol abbahagytam. Tehát a multitaszking is nagyon OK Ace 4 alatt, a KK pedig olyan piszok gyors, hogy soha egy kisebb röccenés sem volt. Esett már le Note tulajok álla, miután kis időre kézbe vették az Ace 4-et. Úgyhogy szerintem nem is kell erre a készülékre Lollipop, ezen úgyis csak rontani tudnának, nagyon el lett találva.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Mit is vártunk...
Ennyi telefont nem lehet frissíteni, de azért az értelmesebb gépezeteket nem illene lesz@rni. -
Kékes525
félisten
válasz
Stauffenberg #77 üzenetére
Már javult az 5.1.1-ben, de remélhetőleg tovább javul az M-ben, ami még az idén kijön.
-
Matada2.3
veterán
Ez nagyon gáz, jó, nem mintha minden gyártó frissítené a saját kőzápkategóriáját, de az ace 4 bőven megérdemelte volna a lollit, hisz már akkor jött ki amikor kint volt az 5.x
-
dzsi23
addikt
Én is ezt mondom.
Tipikusan az a telefon, amit azért vesznek, hogy úgy használják, ahogy van... és szerintem egész jól sikerült az Ace 4 (és a rajta futó kitkat), így erre teljesen alkalmas is.
Sőt, annyira jó lett, hogy szinte csak elrontani tudják a frissítéssel, szal felesleges is rá!
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #81 üzenetére
Az kb mindegy hogy itt mi a téma itt kockák vannak. Átlag user nem tudja mi az a root meg rom...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Just_Reboot #79 üzenetére
Nem tartom túl életszerűnek, hogy a nyitható bootloader és a szabad root akadályozná meg az utódmodellek eladásait, miközben ezzel csak a felhasználók elenyészően kicsi százaléka foglalkozik.
(#80) bostone: Nem kéne fordítva ülni a lovon. Nem azt mondtam, hogy legyen kötelező egyedi ROM-okat telepíteni, hanem csak legyen szabad, garanciavesztés nélkül. Aztán majd szórakozik vele az, aki akar.
-
Imi1981
veterán
Az ace 4 kk-val nagyon jó, gyors és optimalizált! Szerintem egy átlag felhasználónak semmi fontosat nem hoz a lolli, én próbáltam a cm verziót (más telón) de lassúnak tűnt az ugyancsak cm kitkathez képest és semmi előnyét nem láttam használat közben.Persze csúcs telókon biztos ugyan olyan gyors.Kicsit túl van lihegve ez a frissítés dolog,még a jb is simán frankó rendszer és egy átlag felhasználó(netezés,facebook,viber stb ..) még azzal se érezne semmi hátrányt . Sokan annyira várják a frissítést mint a messiást azt általában rosszabb mint az előző rendszer (lassabb ,bugosabb) egy jó ideig .És mit használnak ki az új rendszerből ?Na erre lennék kíváncsi.
-
Ricardo
titán
-
rootkiller
őstag
A gyártónak annyi az érdeke hogy szar legyen tőle a telefon és vegyél újat. A felhasználóknak nem érdeke hogy ők Lollit kapjanak arra a göncre, csak azt nem tudják.
-
az sem feltétlenül marad el, jellemzően a tőkések várnának többet, de az meg sok más gyártónál is így van, amilyen szinten meg valójában csökken, az még messze lehet a komoly problémától.
nem mellesleg, nem a samsung csúcstelefonjait a legdivatosabb kiértékelni, hogy milyen nagy haszonnal dolgozik a gyártó...
senki sem mondta egyik gyártónak sem, hogy csak egy vagy két típust dobjon piacra, csak a csúcskategóriát fedje le...stb., mindenki a saját üzletpolitikájának a kovácsa, illetve a reklámok terén is mindenki maga dönti el, hogy milyen taktikát választ, aztán kiknek az egyik jön be, kiknek meg a másik.
a samsung legalább nem rest visszaforgatni valamennyi pénzt a prémium garis támogatásokba, hogy csak egy példát írjak.
belefogtak továbbá olyan fejlesztésekbe is, amik elterjedése még kérdéses, de legalább nem ülnek a pénzen... -
megtehetik; link
nem esik ott annyira semmi, attól függ inkább, hogy melyik pillanatban készül egy (rész)kimutatás, összességében viszont nincs semmi gond, csak megtanulták már a vásárlók, hogy samsung (csúcs)telefont nem a megjelenéskor kell venni, hanem érdemes kivárni az árak csökkenése miatt is, ezért nem lehet arra alapozni, hogy például az s6 megjelenésekor nem fogyott x darab, hanem majd később fog lendületet venni az eladott darabok száma. -
r3dsnake
nagyúr
Hány ilyen húzás kell még a samsungtól, hogy rájöjjön már a nép, hogy a samsung az androidos telefonok legalja? De legalább esnek lefelé az eladások szépen.
-
bostone
addikt
Igazad van, mintha elrugaszkodtam volna a valóságtól.
Anno az elsők között vettem meg az LG Optimus 2X-et. Random újraindult, nem jelezte a hívásokat, mi egyéb. 1 évbe telt, mire kitoltak rá egy használható gyári romot. (A customok közül a legkezesebb talán a miui volt). Azóta szkeptikus vagyok a témában.
Hogy ki ne felejtsem, a samsung s2 úgy melegedett, hogy tojást lehetett sütni rajta. Csak romcsere segített, de mivel szolgáltatós készülékekre késnek a frissítések, kénytelen voltam magam eszközölni.
Bármely gyártó bármely készülékét említhetném, mindegyiket piszkálni kellett, hogy úgy muzsikáljon, ahogy én azt elvárom tőle. Ez a szomorú. Persze nem kapcsolódik szorosan ide, de mégis. Mezei átlagfelhasználó vagyok, nem béta tesztelő.
-
ctvagyok
őstag
Még egyszer sem halottam volna valakitől, hogy nem megy az app, mert régi a rendszerverziója. A
Ez nem az IOS!!!!
Egyszerűen nem úgy készülnek az appok. Az emberek nagy részét nem érdekli, hogy milyen verzió van neki. Csak a számokat látja. De mond kérlek, melyik te általad használt app-nak kell nagyobb verziószám, mint a 4.2?
Ma már nem ott tart a droid, hogy lényeges fejlesztéseket hoz minden fő verzió. Tehát sokat nem veszít az ember. Alap dolgok még 2.3-on is mennek mai napig. Az meg már nem kicsit régi.Értem a problémát, de az érveid nem reálisak. Ebben az esetben, a 64 bit miatt tényleg illene egy normális 5.0 legalább. De a legtöbb ember, aki nem hobbi szinten foglalkozik ezzel, abban fel sem merül, hogy kéne neki jobb verzió. Még nekem is inkább egy korábbi verzió, de bugmentes lenne a választásom. Ha jó a szoftver, akkor észre sem veszi a user, hogy kéne a frissítés. Ha meg bugos, akkor persze joggal várhatja a gyári javítást.
Android fronton a frissítés is inkább reklámfogásnak számít már. Mert elég kevés értelmes és szükséges dolgot hoznak a főverziók. (tisztelet a kivételnek).
-
bostone
addikt
Én csak azzal nem értek egyet, hogy a felhasználónak bütykölni kelljen a készülékét, hogy korszerű verzióval legyen felszerelve. 2015-öt írunk, szerintem ez egy jogos igény.
Ezt-azt telepíteni, ilyen-olyan forrásból, halott linkek, rossz driverek stb. Ezt ezzel ne, azt azzal ne. Ilyen root, olyan root. Fórumokon vagy segítenek, vagy elhajtanak, de vigyázz, mert könnyen téglát csinálsz a telefonból! Nem csináltál backuppot? Miért nem csináltál backuppot? A custom romok java egy hét után összefossa magát, akad, alkalmazások nem ismerik fel a készüléket, nem települnek. Persze, akik naponta cserélik a romokat azoknak nem tünik fel, telepítenek egy másik nightly-t... Elhiszem, hogy valakit ez leköt, mert ez hobbija, de ez nem természetes lássuk be. Ez egy zárt világ. Az emberek többsége nem is tudja, hogy ez létezik és nem is várható el tőlük. Némileg hasonlít arra az időszakra, amikor a számítógép megjelent a háztartásokban.
A platform fejlődése sem mutat egyértelműen pozitív irányba, nagyon nem. Egyre több a gát, a megkötés.
-
ctvagyok
őstag
Ok, de még évekig jó lesz a 4.4 az alkalmazásoknak. Most is a legtöbb dolognak 4.2 vagy 4.3 elég. Hamarabb fogod eldobni a telefont és újat venni, mint az alkalmazás ne fusson kitkat-en. Egyszerűen addigra elavul a készülék. Hardveresen is!!!! Ha meg nem fogod eldobni, úgysem érdekelnek az alkalmazások.
Persze lehet és van kivétel. De akkor vagy utánanéz és custom rom, vagy vesz egy újat. De ha az elavult készülékét jobbra cseréli az nem feltétlen baj. Egyrészt a platformnak, másrészt a gyártóknak sem. Ezt azért valami fenntartható fejlődés mentén kellene megvalósítani. -
bostone
addikt
válasz
Just_Reboot #87 üzenetére
Nem nekik kell felnőni a feladathoz, hanem a gyártónak a vevői igényekhez.
A samsung felébredhetne, a kínaiak már a spájzban vannak. -
bostone
addikt
válasz
Just_Reboot #85 üzenetére
Nyilván azért vettek egy viszonylag olcsó, de jólfelszerelt készüléket, mert minden héten cserélik.
Tényleg nem hiszed el, hogy léteznek olyan emberek, akik igényt tartanak a fejlődésre, úgy, hogy ne kelljen külön órákat tölteni a gép előtt, hogy egy fölösleges tudást megszerezzenek?
-
bostone
addikt
válasz
Just_Reboot #83 üzenetére
Nekik nincs. Az alkalmazásoknak van.
-
bostone
addikt
válasz
Just_Reboot #81 üzenetére
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
A topikoklakókat hasonlítod az átlag vásárlókhoz? A legtöbben még egy launchert sem tudnak letölteni.
-
bostone
addikt
válasz
Stauffenberg #78 üzenetére
Ezzel az ötlettel az a probléma, hogy a userek 95%-a nem tud vagy nem akar mit kezdeni az alternatív lehetőségekkel.
Egyébként nekem is tökre elegem van, hogy root szükséges néhány (egyébként igen hasznos) alkalmazáshoz. Miért nem én dönthetem el, hogy mi fut a megvásárolt készülékemen? Ha egyszer telepítem és engedélyezem, akkor rendszer alkalmazkodjon az én igényeimhez, ne nekem kelljen feltúrni a guglit, mert így kényelmes a gyártónak. -
Just_Reboot
addikt
válasz
Stauffenberg #78 üzenetére
Ezt nem fogja soha egy gyártó sem meglépni, akkor senki sem venné meg az új csúcsmodelt.
Ezért vettem nexust, ha a googel már nem támogatja akkor ott az XDA feljlesztői közösség.
Azon felül pofon egyszerű a bootloader nyitás, rootolás, stb... És minden nyom nélkül gyári állapotba állítható, ha gariztatni akarod.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem a korrekt dolog az lenne, ha a szoftvertámogatás kifuttatásával megnyitnák a lehetőséget a custom ROM-ok felé garanciavesztés nélkül. Engem inkább az tölt el undorral, hogy XY gyártó leáll a fejlesztéssel, alkalmanként botrányosan szar ROM-ot hátra hagyva (ebben a Samsung egyébként világbajnok) és eszébe nem jutna "legalizálni" a bootloader nyitást, de még csak egy nyomorult rootot sem, csak izmozik tovább a garanciavesztéssel fenyegetéssel.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sony tapasztalatom nincs, így arról nem alkotok vélemény. S6 és G4 viszont van. Az S6 piszok gyors telefon, de a G4 multitaskingban fényévekkel van előtte, hiába valamivel lassabb az appok indulása, még nagyobb játékokba is simán visszatér újratöltés nélkül ha elmész egy körre 2-3-4 másik appot megbabusgatni.
Az S6 nagy baja, hogy sokszor elég random, hogy mit dob ki a memóriából és mit nem. Nem csak a nagy memóriaigényű játékokat kukázhatja, hanem böngészőt, szüneteltetett videót, ilyeneket is. Bár én nem vagyok fejlesztő, nem tudom megmondani mi a gond, de szerintem a Samsung oprendszere nem tud rendesen prioritást kezelni, hogy mit kell a memóriában tartania és mit küldhet nyugodni, ez meg sokszor okoz kellemetlenséget. Még akkor is ha újból betölteni villámgyorsan tudja.
-
fojuzer
aktív tag
Nos valoban az lenne a jó,ha optimalizálnának,tökéletesen!Viszont ezt készülékek,tipusok,tömkelegére lebontva?Nincs olyan gyárto akinek megérné,a frissitések,kiadása!Kinek a Pap.kinek pénztárcája!Ha minden OS-Op-rendzsr BUG hiba mentesen kerülneki a végfelhasználatra az világ szenzácio lenne!
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #72 üzenetére
Tegnap néztem, a G4 sem egy szuper multitasking gépezet. Egy videóban a z3+ megverte multitaskingban. Alkalmazások megnyitásában g4 az s6 szinten van kb, simán verte a z3+-t.
Láttam g4 vs s6 videót is. Azért nem akkora a különbség. Ha nem játékokról van szó, néha nehéz eldönteni, hogy újratöltik az alkalmazást vagy memóriából jön vissza, mert annyira gyors mindkettő ( mármint g4 meg az s6) -
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #64 üzenetére
az 1 hiba. a többi samunál sincs.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Just_Reboot #71 üzenetére
Már 5.1-el a fedélzeten jött. De az S6 hiába kapta meg most az 5.1-et, továbbra is szar.
(#69) panderson: Nem látom a rációt abban, amit mondasz, mivel itt most aktuális, friss modellekről van szó. A te olvasatodban annak kellene prímán duruzsolnia, de nem így van.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
A G4 5.0.2 vel vagy 5.1el jött? Amúgy jól döntött az LG hogy nem a s810-et rakta bele.
-
cezarlacrone
aktív tag
Ez kellemetlen lehet sokak számára. Hiába jó a KitKat, vannak akik op-rendszer terén nem szeretnének lemaradni.
-
panderson
tag
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
Vagy csak nem *akar* összehozni, mert az neki közvetett veszteség. Ellenben ha újat veszel az közvetlen nyereség, meg elkönyvelhető az "idén ennyit nőtt a vállalat" számmisztikás játékban.
Más: én SGS3-al vagyok lassan 2,5 éve mert az XDA-s közönség annyi *jó* ROM-ot hoz ki rá hogy nem látom miért váltsak új mobilra, szóval mindenkinek ezt ajánlom.
Pro: új rendszered lesz;
Kontra: 1. jártasság kell hozzá, de az könnyen megszerezhető és 2. a driverek nem frissülnek, de ez ritkán szokott problémát okozni a felhasználó szintjén!A Samu OTA frissítése 4.1-ről 4.3-ra (a javított, késői 4.3) csak megszégyenítette az SGS3-at, inkább azt sugallta hogy "áá vegyél újat, látod hogy lassú már". Szóval ne bánjátok annyira hogy nem kaptátok meg ezt a csodát...
Az előző kérdésre: Minek az új verzió? Azért mert a Play Store programok is már egyre jobban megkövetelik a magasabb verziós rsz-t, úgyhogy (inkább) utóbb, de a többségnek váltani kell majd.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Just_Reboot #66 üzenetére
Az LG G4-en lévő Lollipop is nagyon frankón meg lett csinálna. Nincs lag, memóriakezelése zseniálisan jó és az S808-ból is nagyon sokat kicsikartak optimalizálással.
Csak a Samsung ilyen balf*sz, hogy nem tud rendes memóriakezelést összehozni.
-
válasz
furcsa, hogy például a note 4-en nincs ilyen problémám (sem) az 5.0.1 firmware verzióval, de biztos csak azért, mert adott az egyszerű visszatérés 4.4.4-re, amit gondolkodás nélkül meg is tennék, ha bármilyen hibát tapasztalnék lollipop alatt.
-
no more
veterán
válasz
Szerintem a Samsungon kívül mindegyik.
-
bostone
addikt
A kitkat bevezetésével korlátozták a memóriakártya használatát. Számomra annyira mindegy azóta, hogy a frissítések milyen ütemben érkeznek vagy nem érkeznek. Ez inkább vicc, mint fejlesztés.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #59 üzenetére
a lollipop kivételesen olyan lett, hogy a gyártók inkább javítottak a saját verzióikkal, mert a natur elég gyengus lett. főleg az elején.
-
no more
veterán
Mindig a csúcskategóriával foglalkoznak csak a gyártók, ezzel tisztában volt szerintem az, aki ilyen készüléket vett.
-
Egyszer mar a galaxy mini 2 eseten megszivatott a samu ugyanigy mindenkit.Akkor azert vettem hogy jon majd ra a frissites erre semmi..Most ugyanaz a jatek.Vajon miert kerulom a samut??
-
leslien
nagyúr
a lollitol inkább megszabadulni kell...
-
Decske
senior tag
2013 januári Lumia 620-ra novemberben jön ki a Windows 10 Mobile. Ez lesz a 6. frissítése két és fél év alatt. A Samsung meg nem képes egy darab Lollipop-ot kiadni egy 10 hónapos készülékre. De nem csak a Samsung, az összes nagy android-os gyártó ilyen, flagship talán, a többi meg le van magasról sajnálva.
-
sagit
veterán
Sgs 1 re emlékszik valaki? Ugyan ez a szar indok miatt nem kapott 4.0-t. Kicsengettem annó azért a telefonért egy csomó pénzt, flagship is volt mégis megcsinálták vele.
Azóta se vettem Samsung telefont.
-
dzsi23
addikt
Tényleg meglep még valakit, hogy nem jön frissítés egy Samsung telefonra? Van a családban Ace 4, és a gazdája abszolút átlagfelhasználónal mondható, teljesen jól elvan a kitkat-tel, miért is kellene a lollipop rá? 1 év múlva úgyis lecseréli, majd az új telefonon újabb rendszer lesz, de erre minek, ha így is teszi a dolgát?
Szerk.:
Az én S3 Neo-mon is kitkat fut, teljesen jó, semmi bajom vele, és még mindig nem tudom, miben lenne jobb a lollipop. -
TTommi
aktív tag
Én szerettem a KK-t, különösen a 4.4.4-et. Az egy nagyon jól optimalizált rendszer. Gondolkoztam is, hogy feltegyem a Lollit, vagy sem. Utólag azt mondom, hogy nem bántam meg, de azt is mondom, hogy senki nem vesztes, aki kénytelen leragadni a KK-nál. A Samukat nem nagyon ismerem, de a az Ace 4 egy jó kis teló azzal a rendszerrel amilye van. Én nem érzem ebben az esetben olyan nagy problémának a lolli kihagyását. Persze más a helyzet, ha egy bugos rendszer marad vissza, de talán most ilyenről nincs szó.
-
Dave1984
őstag
Maximálisan jó a kk erre a telora. Ezzel stabil. Nem akad stb. Nem bánom hogy nem jön rá lollipop . Ugyanez az LG L90.Arra kiadtak a lollipop ot , de csak rosszabb lett az is kk -en atom stabil, nálam maradt is.
Egyébként mindenki úgy vegyen alsó - kozepkategorias telefont, hogy nem jön rá frissítés és azt vegye meg ami a rajta lévő rendszerrel jól működik (szerintem). -
Urmy
tag
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Itt vannak a fanok
Mi a fenének nyaloka rá.. hogy őszinte legyek nekem a kittkatt is jo lenne a mai napig sőt jobban tetszett mint a loli. Az újabb nem feltétlen jobb, különben sem értem miért vannak az emberek " meghalva" hogy a legújabb édesség legyen a telefonjukon... ??
Ha valami jól működik akkor minek rá új ? Android M-ből is max a nagyobb készenléti idő meg esetleg a témázhatóság érdekel de ha nem lesz s5-re akkor se különösebben érdekel.
Oké a bugokat javítsák ki, de az ujabb androidokat nem lennének kötelesek kiadni a telefonokra. -
Simi87
senior tag
válasz
Just_Reboot #31 üzenetére
Aha. Na ne röhögtess.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #27 üzenetére
nem, nexus lesz az.. Iphone meg valami klón lenne?
btw az én motorolám sem egy akksi bajnok, de mondjuk nem is nexus 6 kategória. -
gbal65
aktív tag
Jobb is hogy nem jon, minek elrontani ha mostani szoftver eleg jo .Maximum csak CM_
-et raknek fel ra,ha lenne. -
parkr
őstag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
*kitkat-hez
-
-
ztoldy
senior tag
Hány telefonnál fogja ezt még eljátszani a Samsung? Vicc
-
szemy94
senior tag
Core prime, Grand Prime egy az egybe ugyanaz a hardver... És a Core Prime kapott már, igaz csak egy régióban
-
bollokcs80
Korrektor
Ez csak duma....ha megkapja, akkor nem tudják 3x ennyiért eladni az újabbakat fémházzal meg a t..köm tudja mivel.
-
isti215
tag
Nem úgy volt hogy a lolli popphoz kevesebb ram kell??Mondjuk a samsung szoftverével
-
vigyori78
őstag
válasz
Just_Reboot #31 üzenetére
Kezdődik ,mindjárt jönnek a funok is
-
ctvagyok
őstag
A HTC sem adta ki az one mini és one mini 2 re . Mielőtt jönnek fröcsögni a htc fanok. Persze ettől még jogos a kritika. De minden gyártótól lehetne találni ilyen példákat.
Multkor meg az olvastam megis lesz s4 minire . Az S4 mini meg 4.2 vel volt a legjobb. Csak ha wifi hagytam estére akkor random újraindult. Felraktam ota kk et. Na ez nem indul újra. De merül mint a szar. Pörög a proci mint atom. Automata fényerő állítás bugos. Persze aksi sem új már de napi 1,5 órával kevesebb képernyőidő mint új korában.
Samsung nem enged romolni, mert akkor koksz miatt nincs garancia. Többi gyártó legalább ezt nem tette meg még.
-
Simi87
senior tag
Trollok mindenhol. Hogy jön ide a szifon a 4 éves support-al?
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #27 üzenetére
Jah, iphone-ra. Már a 3-dik Iphone 6-osunk megy szervízbe, annyira "szuper" telefon...
-
Stauffenberg
nagyúr
A Samsung a kifogások gyártásában szokott erős lenni. Ami nem high-end flagship, az általában le van tojva. De néha flagshipek is. Ugye S3?
Az S410 + 1 GB RAM az idei év kedvenc egyenhardvere, mások mégis megoldják rá a Lollipop frissítést.
Mondjuk az S6-ban is hiába van 3 GB RAM, annak is pocsék a memóriakezelése, szóval legalább ismerik a saját korlátaikat, hogy mennyire balf*szok.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
nexusra váltottak, csak nem tudnak hozzászólni mert lemerült.
-
Just_Reboot
addikt
Most hol vannak a fanok?
-
-
joey04
titán
kamu...
kár pedig az egyik legjobb vétel. vagy talán pont ezért... -
Ismerős? Ace2-3 esetében is ez volt..meglepődtem volna ha most másképp lett volna.
-
dikan
tag
Tavaly még adtam egy utolsó esélyt a Samsungnak, mert hardveresen azért elég jók az eszközeik. De amit frissítés címén csinálnak, az már több, mint felháborító. Bár igazából a többi gyártó se jobb.
Érzem, hogy ez lesz az android veszte.
-
Gabeszkutya
tag
Miért is nem lepődök meg?
-
vigyori78
őstag
1 giga ramos telókra dobálják a lollit akkor most mi van
S4mini 2013-as telefon 1,5 GB rammal kevés ,most 2015 van de sz@rják az 512megás és 1gb-os telókat .
-
RazorShark
csendes tag
micsoda meglepetés
-
ghiottone
nagyúr
Gyönyörű hozzáállás.
Ezért kell 600 fajta telefont árulni és a középkategóriát magára hagyni. Jön majd az újabb modell vedd meg azt ha kell a Lollipop.
a snapdragon 200-as 1. generációs Moto E 1gb rammal is már 5.1-el tolja.
-
Adamis
őstag
Humbuk.. a feleségem Moto G-jében (1st gen) is 1 giga ram van és futkos vele a lolli! Bár az lehet, hogy a tácsviz eszik túl sokat, nem igaz, samu?
-
Gainka
őstag
De ez a hir hogy kerul a prohardverre?
mobilnezeten ott latom meg mobil arenan is
-
hnp
csendes tag
Ja, hogy az s4mininek is kevés hozzá a memória? Kösz bm.
-
hemaka
nagyúr
Szép húzás.
-
kbyte1024
veterán
Miiiii?
hat nem eleg az 512? Ne már
hat nem azt mondtak hogy siman menni fog?király
-
Bailey
senior tag
Érdekes hogy a Core Prime Európában már több országban megkapta a frissítést, és az specifikációkban ugyanaz mint az Ace 4.
-
norbiamen
csendes tag
Vel dán szamszung, gúd dzsáb
-
Aucor
senior tag
Ez most a Trend 2 vagy az Ace Style Lte? Én már nem értem...
-
Simi87
senior tag
De az 512ram-os dzunkafonon elmegy? Samsung, én így szeretlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy tűnik, hogy a Galaxy Ace 4 nem fog KitKat-nél frissebb Android verzióra frissülni hivatalosan.
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest