- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkabb? Jelen esetben egy origi Ninja3-on letolja lowba a szabályzót és már nem, akkor megint nincs létjogosultsága a Silent verziónak. Mondjuk itt jhetnének azzal is hogy jó a PWM mert alapon halkabb, de én is szeretem ha fixen pörög a venti, főleg ha a HDD-m vagy VGA hűtőm hangosabb.
-
Attól még sok értelme nem volt, megspóroltak 40grammot ha jól látom, de szerintem annyi a potija a hátlappal, az majdnem egy Pöttyös túrórúdi súlya. Én egyértelműen a normál Ninja3-ra szavazok, 10k-s árkategóriában azt is ajánlom. Ha olcsóbb lesz, mondjuk belövik 7k-s árkategóriába amit kétlek, de bízzunk benne, akkor lesz jövője, ha nem akkor felesleges, mert otthon elvégzem ezt ha akarom. Egy átlag usernek tök mindegy hogy takergetheti hátul vagy sem, legalább jól eljátszik vele vagy belövi ahogy akarja, egy fanatikus meg első pillanatban ledobja róla a ventit és házszellőzéssel "passzívan" használja vagy tesz rá egy olyan ventit ami illik a többihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Linux haladóknak
- Netflix
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest