- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Ilyen hardverrel már nem csak film és internetezésre alkalmas, hanem tulajdonképpen bármi másra.
-
Gusztáv
addikt
válasz
marihonalja #14 üzenetére
A fullhd-t azért észre lehet venni, csak tv-méret és nézési távolság kérdése. Az hogy pazarló a blu-ray kódolása, az lehetséges, de azért szokott lenni a lemezen elég sok "szemét" is (8-10 nyelv, meg az extrák). 3d-nél meg ugye a film 2x van rajta (bal, jobb szem külön). A 3d meg film kérdése, pl a Rio nagyon állat, az Alice csodaországban kevésbé látványos (egy 55" samu led tv-n teszteltük elég sokan, összes kolléga
). A parasztvakítás a tv-be épített 2d-3d konvertálás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
marihonalja #18 üzenetére
Ennél azért komolyabbra gondoltam.
-
marihonalja
csendes tag
majd raspberry pi-t ha megjelenik
-
radi8tor
MODERÁTOR
Milyet ajánlanátok nekem ez a lejátszó helyett?
Nem kell bele HDD, BD olvasó. (NAS-om van) -
imibogyo
veterán
válasz
marihonalja #14 üzenetére
A blue-ray, mint parasztvakítás?
Lemaradtam valamiről?Én amikor utoljára láttam blue-ray-t egy 55 colos plazmán, nekem nem igazán tűnt parasztvakításnak.
A 3D résszel egyetértek...
-
imibogyo
veterán
Tudom.
Csak a múltkori Zotac hír jutott eszembe, hogy arra mennyire rá volt fogva, hogy MacMini hasonmás, de szerintem köze sem volt hozzá.
Ez meg ami "koppra ugyanúgy néz ki", erre meg nincs rásütve ez. Csak elgondolkodtam a dolgon. Amúgy engem az sem zavarna, ha valamelyik gyártó egy az egybe MacMini házba dugná a dolgait. Engem ez soha nem érdekelt. Ami meg szép az szép, tehát érdemes lelopni az ötleteket róla.
-
Az atomos sem volt teljesen csendes. Mondjuk egy tv-mellett htpc-nek használja a testvérem, a nappaliban egyáltalán nem zavaró. Ha mondjuk film renderelés közben szeretnél aludni úgy, hogy a fejed mellett van, akkor fáradtnak kell lenni már
Viszont alapból egyáltalán nem vészes, sztem simán jó. -
imibogyo
veterán
Hagy én legyek az első..... Tiszta MacMini....
Na mára megvan a boldogságom.Azért valljuk be, ez sokkal jobban megérdemelné, mint a múltkori Zotac.
-
Devid_81
félisten
Ez sem lesz olcsó!
-
student
őstag
az 1.gen mennyibe került?
-
Yutani
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Teljesen igazad van, ami ide kellhet, mind röhögve tudja a Llano, és akkor nincs szükség külön VGA-ra. Persze szegény Intelnek és Nvidiának is meg kell élnie valamiből.
-
Komolyan az ilyesmibe sose fog bekerülni az erre született Llano család? Sandy + Geforce? Éljen az alacsony fogyasztás és a hűvös VGA...
-
zsolt501
nagyúr
Kíváncsi lennék mennyire hangos a hűtése.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest