- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz, de épp hogy elférne a VGA-m és a 2. hdd elhelyezése se tetszik annyira. A Phanteks még mindig vezet egy picivel.
-
Sotho
őstag
-
Because
őstag
na akkor az matx házam 4 centivel magasabb (más méreteiben ugyan ekkora) és előre felülre 2x-2x120, hátra 1x120-as venti mehet...éljen az itx hype
-
imibogyo
veterán
Na azért az sem mindig járható út, kérdés milyen hardvert és milyen zajszint mellett.
Én anno még dVGA nélkül próbáltam a passzív konfigomat belegyömöszölni egy Coolcube Mini-be, ami végülis sikerült, de már nem a passzív CPU hűtővel és így lemondtam a dologról, mert nem volt valami csendes (ugye minden más passzív volt a gépben). Ekkor megfogadtam, hogy eladom a kis kuckót, amit végül azóta sem tettem meg, mert végülis HTPC, vagy NAS-nak így is jó lenne a mérete (ezek azóta sem készültek el, így most porfogó
). Mindenesetre visszaköltöztem a "nagy" házba.
Azóta beszereztem még egy passzív 750Ti-t is, na így meg már végképp csak a nagy(obb) házban férek el. Sőt még ezt is át kell majd kicsit alakítanom (SSD-nek jelenleg nincs dedikált hely (volt) csak a 3,5-es merevlemeznek a ház aljában, plusz 2,5 centimétert szélesítenem kell a házon, hogy a dVGA beférjen rendesen, mert most nem lehet az oldallapot visszacsúsztatni).
Gondolkodom még, hogy az eredetileg előre tervezett két 500 RPM-es Scythe ventit visszarakom így, hogy van dVGA mivel hangjuk nincs, viszont mivel lényegében mindenhol zárt a ház az előlapot és a tetőt kivéve, így még ezek az alacsony légszállítású ventik jól érzékelhető légmozgást generálnak, hangjuk viszont szinte nincs.
-
Sotho
őstag
Én pont negyed ekkorába terveztem bezsúfolni a leendő mini itx rendszeremet de ez sem rossz.
-
Ebből lesz fehér vagy sima alu?
-
Televan74
nagyúr
Ha mini-itx konfigot építenék,akkor ez a ház tökéletes alap lenne hozzá.Szeretem a Fractal házakat.
-
Ez a kis ház nagyon rendben van.
-
LLKobe
veterán
válasz
rottenbull #12 üzenetére
Nekem határozottan tetszik, de azért a 2,5cm magasság csökkentésért nem fogok ITX-re váltani a mATX-ről.
-
shteer
titán
válasz
rottenbull #12 üzenetére
Akinek jelleges kell, ott a Corsair 380T
-
tibor72
tag
válasz
rottenbull #12 üzenetére
Lehet, hogy jellegtelen de a porszűrők kialakítása, tisztíthatósága, ami az r5-t idézi ami nekem is van és fontos szempont volt a kiválasztásnál anno, itt is motiválhat leendő tulajokat.
-
rottenbull
őstag
Vegre ezek is csinaltak egy jellegtelen es atlagos mini hazat, mint sokan masok.
-
mATX-ben is van?
-
r4z
nagyúr
válasz
flashpointer #7 üzenetére
A 3 bővítőhely mondjuk ITX házaknál ritkaság, hirtelen csak az Ncase M1 jut eszembe, ami ekkora kártyákat is be tud fogadni. De mivel gyakorlatilag az összes átlagos VGA két slotos, azt a pár centit igazán ráhagyhatták volna még.
-
r4z
nagyúr
Ugyanott baltázták el, ahol a Phanteks. Túl közel van a VGA a táphoz, nem kap elég levegőt a hűtés. Igaz, ez csak rövidebb kártyáknál lehet probléma, de akkor se előnyös.
-
LLKobe
veterán
Semmi
-
Normi™
őstag
Mint mini-itx tulajnak nagyon tetszik.Szép,bár én inkább a paneltáp felé húzok mostanság,de azért elgondolkodtam.
-
LLKobe
veterán
Na ez már tetszik!
-
tlac
nagyúr
ez szinte pont ugyanaz, mint a Cubitek Mini Cube
-
ktamask
tag
Szép és ötletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged