- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
"az Apple legdrágább iPhone-ja, az iPhone X, elbizonytalanodik 10 fok alatt "
Tíz fok?? Én mikor ezt olvastam, legyintettem rá, mert azt hittem, hogy a hideg az ilyen -15 fokot jelent, és valami samu fan szarrá fagyasztotta a 15 perc hírnévért. Így viszont kiváncsi vagyok hogy ha már a 10 fok lepadlózza, mit fog csinálni -10-ben, szoftveres buzerálás ide vagy oda. Ha tényleg kijavítják, akkor oké, de azért ez egy picit -
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
"Ezzel az új feloldási móddal nálam inkább olyan, mint egy szorgalmas hülyegyerek az Apple. Csinált valamit, de nem sok értelme van. Nem lett volna egyszerűbb rakni a hátlapra egy ujjlenyomat-olvasót?"
Ezt a közönséget nem frappáns és működő megoldásokkal lehet kiszolgálni, hanem a különlegesség- az utánzottság illúziójával lefejni mint a kecskét. Kár hogy nem látják magukat kívülről.
frankweber* #89 - jelen esetben ennyit ér ez az "az igen".
Az igazi mélytorok mégis ez.
Hurrá, van már L alakú aksitok. Csak sajnos a benne lévő elektronok ettől se nem ájulnak el, se nem szaporodnak osztódással, de ahogy a videót nézem, még gyorsabban sem fognak szaladni. Megint a bullshit Vs real life.* * *
Materializálódott a bullshit. Evvan. Bon apetit
Csak nekem tűnik úgy, hogy az Apple már a saját táborán is röhög, mert bármit is tesz, nem tud mellényúlni? Ezzel a beszélő szar dologgal már frankón magukat szórakoztatják szvsz, kiélvezik hogy bármit megtehetnek.
Az új én-szlogen "annyi pénzem van, hogy maradhatok infantilis hülyegyerek" szerintem vékony jég. Legalábbis remélem.csengősszános söncö - "Akinek nem tetszik ez a telefon annak mi a francért kell itt picsogni? A többi örömét elrontani?"
"Én azt akarom hogy tiszteljenek! Nem ér gúnyolódni, ti mind csórók vagytok! Aki kajak kiröhög azért mert az istenem kutyaszar képében jelent meg mindenki előtt, az húzzon a vérbe, ne itt trollkodjon! Menjen a szar kínai topikjába ahol mindenki engemet utánoz! Ahol minden gagyi! Olcsó!
Iiiitneelegyeeneeek olyanoook akiiik neeem iismerii eezt azz éééleetérzéééstMeeenjeneekvissza kiiináábaa vagy kóóóreábaa!!
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest