Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Én is jelentkeztem, így utólag visszanézve azért szívesen kipróbálnám ezt a dolgot. Mondjuk a szervezés nagyon rossz volt. Délután 2-re hívtak be és plusz még másfél óráig kellett várnia mindenkinek arra a 10 perces beszélgetésre, ahol meggyőzhetted a zsűrit magadról.
-
Wave86
tag
Gratula a kiválasztottaknak! Hozzatok dicsőséget a Samsung-nak! Thx!
-
Heidy92
csendes tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Fórumon is vagyunk egy jó páran, csak mi inkább megfigyelünk.
Neferty:
+1fricz19:
Én konkrétan 4 -et. -
Tigerclaw
nagyúr
A nemek aránya elég fura...
-
mrhitoshi
veterán
Miért ne lehetne rálátása, ha van érzéke hozzá. De ez a Mob!lers program amúgy sem erről szól, hanem adnak a kezükbe egy készüléket, és írják le, hogy milyen érzés volt használni. Szóval semmilyen szakmai dolgot nem várnak el tőlük. Ahol jelentkezni lehetett ráadásul nem is volt kikötve egy adott korhatár. De akkor megkérdezhetem tőled is akár, hogy egy 19 éves pályakezdőnek hogy lenne erre rálátása vagy akár egy 20 évesnek ? Szóval minden relatív. Egy biztos, hogy nem volt kikötve, de azért ne is általánosítsunk.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Quasi_modo #32 üzenetére
Nagyon kevés 40-45+ éves embert ismerek akik "gerjednek" ezekre a dolgokra. Így megint csak az, hogy nem ők a célközönség.
Felerősítve a dolgot: Nem vagyok kíváncsi Tatám véleményére abban, hogy melyik telefon/szolgáltatás miért jó és miért nem. -
-igu-
addikt
...mennyire sokfajta ember van a Mob!lers nagykövetei között, arról az alábbi kép tanúskodik...
Lehet, hogy sokban különböznek, de az ízlésük egy: ugyanabban a butikban vásárolnak inget. :]
-
Quasi_modo
nagyúr
OK. Nyert.
De akkor még mindig ott vannak az idősebbek. És nem csak a managerek. -
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Azert nem art egy minimum kor, hogy kialakuljon egy nyelvi erzek az emesztheto irkalashoz.
Az idosekben egyetertunk, ott meg talan az johet ki, hogy a celkozonseg fiatalabb lehet, es nem biztos hogy passzolna a stilusba... Jo kerdes.
-
Quasi_modo
nagyúr
Érdekes a társaság korbeli eloszlása. 19-35. Pedig azért vannak fiatalabbak is értelmes gondolatokkal. Valamint rengetegen vannak a 35 felettiek (de még mennyien), akiknek érdekes lehet a véleménye, látásmódja, stb.
-
David75
őstag
Remélem nem értesz rosszul, minden amit írok saját szubjektív vélemény. Elismerem minden állításom valakire pont fordítottan igaz. Tehát amiket írtam nem bírálat csak saját gondolat. Szerintem a siri sehol se egy nagy szám, a miért rá az hogy meg kell nyomni hozzá egy gombot. Ha nem kéne akkor egész más lenne de így nem látok benne semmit.
-
-
gzbotii
nagyúr
haat a zun-os dolog az tuti hujeseg, a csempeknek ha fix a szine, akkor bar lenne 20+ valtozat..ebben egyetertek. meg szerintem a skydrive is tok gaz, ah lehet hasznalni...
az android..inkabb nem irok semmit mert aztan olyan leszek mind az Oracle..
es az almanal egy par dolog tenyleg vicc...anyi penzert...
-
David75
őstag
Android vonalon tudnék beszélni az ócska kezelő felületekről a bénábbnál bénább launcherekről első körben, apple-nél arról hogy mennyire gyengének érzem az icloud-ot a skydrive-hoz képest és hogy miért egy felesleges baromság a siri, wp7-nél órákon kersztűl tudnám szídni a zune player-t és azt hogy nem lehet custom színe a csempéknek.
És akkor a gyártók külön külön még nagyon jók egytől egyig. Évente van 1 telefon amit csak kevésbé tudok szídni, azt megveszem általában.
noxwill: Hamar repülnék tőlük pedig a legjobb os-nek tartom még egyelőre az ios-t.
De: A kezelő felület unalmas, a siri, az icloud szerintem gyenge próbálkozás. Nevetségesnek érzem hogy nem elérhető több méretben az iphone, nincs facebook integráció. Az adatkábel nagyon gagyi műanyagból van, nekem elmállott a vége. A fülhallgató amit adnak ezért a pénzért az meg nevetséges. -
jolker
csendes tag
Egy normális videóvágót is felvehetnének szerencsétlenek, hogy lehet egy ilyen interlaced videót kiadni, majd szét esik a kép... rohadt zavaró.
-
David75
őstag
Nem hiszem hogy lenne olyan mobil gyártó amelyikkel tudnék ennyire azonosulni. A samsung meg aztán főleg nem. Apple-nél egy hét és repülnék főleg ha írok az icloud-ról vagy siri-ről
-
RaveForce
veterán
válasz
callmeakos #15 üzenetére
általában azokkal más a baj
-
blueye
veterán
Elég bennfentes lett a társaság... ilyen alapon felvehettek volna "szakmai" munkásokat is - szerintem
-
Neferty
csendes tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Ezt azért cáfolnám...vagyunk egy jó páran
-
RaveForce
veterán
erröl azthiszem lemaradtam
ha tudok róla biztos jelentkezek, remélem legközebb is lesz!
-
gzbotii
nagyúr
a videoban 0:38-nal szepen bevillan, jol lathatoan, egy nokia tolto..meg az a vekony vegu
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Ok, hogy nincsenek annyira képben, de azt sem hiszem, hogy ő volt az egyetlen alkalmas jelölt az összes lány közül.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Némelyik pasi helyére egy csinosabb lányt is választhattak volna.
-
callmeakos
veterán
én is jelentkeztem de nem én voltam a "szerencsés". bár ahogy ezeket az arcokat elnézem.......
-
Elindult a Samsng Mob!lers program ---> tessék javítani!
-
kmarkk22
aktív tag
az a Sándor olyan mint Tabáni István xD
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Milyen foglalkozás a "blogger"?
bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kiválasztotta hazai nagyköveteit, akik év végéig fognak blogolni a mobilos világról és a Samsung újdonságairól.
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest