- US mobil kompatibilitás
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Nagy újdonság nem igazán lesz, ahogy látom. Ez inkább One ui 4.2.
-
Itt mit kell nézni?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
guriga1234
addikt
Eddig is ilyen volt.
-
mrThomi
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Engem nem az érdekel hogy néz ki hanem az, hogy NE laggoljon meg szaggason az egész rendszer, röccenésmentes legyen egy S22 Ultra alatt
-
-
mrThomi
őstag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Valami nagyon nagy optimalizációs gondok vannak. Ha ezen nem segít az új rendszer akkor számomra kuka az egész. WQHD+ felbontást nem bírja el a telefon, szaggat a messenger marketplace üzenetek görgetése, ha valaki több képet küld és közötte lapozok, status bár lehúzása, appok tálcára tétele közben, ha összecsiptetem a főképernyőt és ott lapozok, ha balra belapozok a főképernyőn a google hírekhez valami brutálisan döcögve lép be...április után gondoltam visszatérek, hátha jobb lett a frissítések után de eddig ugyan az sz@rság. Sajna itt Luxemburgban még nem elérhető a béta program, legalább is nálam még nem dobta fel, lehet kipróbálom, de ha nem jó megvállok tőle megint.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
-
-
ddaydome
aktív tag
Elfogadhatatlan egy csúcskészülék esetében bármilyen akadás. Nekem most IOS felületem van, de az előző A71-s Samsungnál semmi gondom nem volt felületügyileg.
Hozzáteszem egy béta esetén nem kell 100%-os működést várni."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
kerobi
senior tag
Na ha eddig melegedett a telefon, ettől tuti felrobban...
Macbook Air M1, Asrock Z390 phantom gaming mini itx, I9-9900K, 32GB 3600MHz G.Skill, Pro-ject Pre Box S2 Digital DAC+PreAMP, Raijintek Metis plus ház, Noctua NH D15 cooler, Radeon Pulse 5700Xt
-
LosBlancosRM
aktív tag
-
klaya86
senior tag
Nekem poco F2 prom volt snapdragon 865. Brutál jó telefon volt, gyors, semmi röccenés. Viszont vettem egy s21fe-t utódnak. Kb 1 hétig még megvolt a poco. Először nem tűnt annyira hú de nagy számnak a Samsung 120hz-es kijelző, nyílván láttam, hogy másabb. Aztán pár napig csak Samsungot használtam, majd elővettem a pocot és hibába ugyanolyan gyors volt, mint a Samsung, egyszerűen láttam a darabosságot görgetéskor, lapozásnál, animációknál. Ez előtte másfél évig nem zavart. Ha kikapcsolom samsungon a 120hz-et, ugyanezt a darabosságot látom. Használtam így próbaképp 1 napig, hát nem volt kellemes. Annyira megszokta a szemem a 120hz - el járó folyamatosságot már, hogy 60hz - en nekem brutál zavaró már.
-
guriga1234
addikt
Néztem én is 120Hz-en, nem estem seggre tőle. Ráadásul akkor jobban is fogyaszt. Mivel nálam 60Hz-en is simán megy, így maradt az. A telefon tudja az 5G-t is, de nem használom, mivel az is jobban fogyaszt, és nem is érzem különösebben gyorsabbnak. Arról nem is beszélve, hogy az 5G-s lefedettség fasorban sincs a 4G-hez képest.
-
Shyciii
veterán
Barátnőmnek 3 napja vettem egy Samsung Galaxy A52s-t. Az is 120Hz-es, de én sem estem seggre tőle. Sőt. A Oneplus 90Hz és Samu 120Hz között szinte semmi látható többlet nincs. Talán ha kifejezetten figyelem minden rezdülését, talán akkor.
Viszont a Samsung Note 10 egy kis telefon, értelemszerűen kis kijelzővel. Szerintem ez is közrejátszik abban, hogy a 60Hz is nagyon szépen fut. Persze a 90Hz-hez képest látni hogy nem tükörsima, de a mindennapos használatban nem venni észre. Azt hittem, hogy rossz lesz visszaszokni, de közben nem. Amúgy a barátnőm volt telefonja egy Xiaomi Note 9-es. Nah ott látni, hogy darabos a rendszer. Bár ott szerintem nem csak a 60Hz miatt, hanem a MIUI miatt is olyan... -
GreatL
őstag
Nem lagol, nem melegszik, nem gatya az üzemidő. Exynoson. Snapdragon nyilván melegszik, mert minimálisan több kakaó miatt inkább elforralja a telefont.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
johnny500
tag
válasz
guriga1234 #16 üzenetére
A52s-em van. Multkór véletlen benyomtam a powersaving módot. Nem tudtam mi van a telefonnal mondom miért ilyen darabos
Meglehet szokni a 120 hertzet főleg saját készüléken amit minden nap látsz. Bárki más 60-as telefonját nyomkodom nekem sem tűnik fel hírtelen a különbség egyébként.
-
mrThomi
őstag
Ebben maximálisan egyet értek. Van itthon egy OP Nord 2T, és egy 10 Pro is. Csak e kettő között látok különbséget, viszont Samu 120 hz-e nekem a Nord 2T 90hz-ével egyenlő folytonosságra szemre. Apámnak Note 10 Plus van, de nem engedem neki, hogy S22 Ultrára cseréljen
Annyiban had álljak a Xiaomi mellé, hogy bár nem szeretem a felületüket, de a miui13 és egy Xiaomi 12 társaságában nálam simábban futott, sokkal szebben mint egy Samun[ Szerkesztve ]
-
Menyasszony
aktív tag
A "feldolgozási sebesség" nálad mire van beállítva? Alap esetben "optimalizált"-on van. Nálam is voltak kisebb nagyobb laggok de mióta felraktam "magas"-ra azóta sokat javult a helyzet. Esetleg érdemes kipróbálni. Erre gondoltam: link (A fészbúk és a messenger app meg mindig is egy optimalizálatlan bugos f.s volt)
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
őstag
válasz
Menyasszony #23 üzenetére
Köszi a tippet, de nem igazán látok változást, így inkább hagyom amin volt
-
GreatL
őstag
Nem akarom a Memberst feleslegesen feltelepíteni... van már magyarországon elérhető béta?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S22 próbálhatja ki először, a német készülékek már jeleznek.
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple TV+
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Baldur's Gate 3
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 14 PRO MAX 128GB space black kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128Gb, Sierra Blue, független, garancia!
- IPhone 13 128 GB gyári független csak kipróbált 2024.09.24. Apple garancia
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független gyönyörű akku 100%
- iPhone 15 Pro Max 256gb White Titanium, bontatlan független
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest