Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Amazfit pace nézett így ki úgy 5 évvel ezelőtt. 🤔 Vajon a Google leszerződtette a huami pár designerét?
-
sz.balazs.95
veterán
-
törölt tag
Érdekes dizájn, így elsőre nem fogott meg..ezzel együtt várom a megjelenést. ⌚️
-
Danipicur2
tag
Emlékeztek, mikor anno a még be nem jelentett iPhone 4-t otthagyta az egyik tesztelő egy kocsmában? A történelem ismétli önmagát
-
ghiottone
nagyúr
Rusnya és rettentő sérülékenynek tűnik.
-
jacis
nagyúr
Tök jól néz ki szerintem.
-
futo001
senior tag
Én tegnapelőtt egy (még) meg nem jelent 1more fülest találtam. Krva jól szól. Úgy tűnik megtaláltam a hanyag reviewert is, aki elhagyta (sajnos)
.
-
Lenry
félisten
"Azért ezek az akaratlan szivárgások és véletlen otthagyások gyakran teljesen szándékosak"
egy francokat. nem az otthagyás volt szándékos, ugyanis az szinte biztos, hogy meg sem történt.
mekkora az esélye, hogy az otthagyott protodemó egységet olyan műértő találja meg, aki tudja, hogy mi ez és akinek az az első, hogy otthon megfelelően körbefotózza majd elküldje az egyik legnagyobb, ezzel foglalkozó tematikus portálnak?
és nem inkább az történik, hogy valaki zsebre rakja és / vagy leadja az étterem személyzetének, hogy "találtam egy órát, ha esetleg keresné valaki..."99%, hogy ez az egység a fejlesztői épületből sem került ki.
-
ShadowX
őstag
Csak egy kicsit rusnya szegény...nem igazán erőltette meg magát a Google dizájn csapata.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
nem támogatja majd a hagyományos 20/22 mm-es szabványokat.
Szóval ők is csatlakoznak az Apple-höz, hogy tőlük vásárolják jó pénzért a kiegészítőket, itt éppen szíjakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Természetesen valaki ráakadt és gyorsan a nagyvilág elé tárta.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest