Elhagyott valaki egy Pixel Watchot

Természetesen valaki ráakadt és gyorsan a nagyvilág elé tárta.

Hirdetés

Most már tényleg lesz Pixel Watch. De tényleg. Legalábbis valószínűleg. Szinte mindennaposak a Google óra szivárgásai, így a dizájnról, a felületről, a specifikációról, a FitBit integrációról és a májusi I/O vagy őszi Pixel 7 melletti startról is hallani lehet.


(forrás: Android Central)

Most viszont az eddigi legkézzelfoghatóbb kémanyag futott be, lévén egy Pixel Watch tesztelő „elhagyott” egy étteremben egy prototípust, amit valaki felkapott, körbefotózott és a képeket elküldte az Android Centralnak.


(forrás: Android Central)

Elég valószínű, hogy tényleg a Pixel Watch van a feltételeken a maga kerek minimalizmusában, apró kivitelben, két csukló felé rejtett gombbal és jól látható koronával.


(forrás: Android Central)

Azért ezek az akaratlan szivárgások és véletlen otthagyások gyakran teljesen szándékosak, hogy egy-egy közelgő termék szóbeszéd tárgya legyen a hivatalos premier előtt, és mivel a Pixel telefonok nem fogynak túl jól, a tech világ beszámolója egy efféle esetről komolyabb hírverést kelthet többletköltség nélkül.


(forrás: Android Central) [+]

Nem egyértelmű egyelőre, hogy az első képen a töltőport látható-e és/vagy a hátlapi Qi töltés támogatott lesz-e, mindazonáltal szemügyre vehető az egyedi csatlakozású pánt, azaz a Pixel Watch, ha tényleg ilyen formában érkezik, nem támogatja majd a hagyományos 20/22 mm-es szabványokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés