- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
power8 isa hpc-be. esetleg arm, sparc, vagy amit a vasarlo epp akar? Ha ugy is gpu melle kerul a denver, akkor kb mindent kell tamogatnia, hogy a teslat el tudjak adni. (a tisztan gpu tesla fuggetlen a cpu isa-tol, az integralt nem)
egy code morphingos megoldasrol mar reg tudnank-e?
-
vicze
félisten
Most is több mint bőven elvagyok 2 magon(A15, Krait 300), androidon továbbra is a RAM a kevés nem a CPU. N4-en fél év alatt kemény 1%-ot volt 2-nél több mag használva, az a 2-3perc többlet időt amit várok, fél év alatt valahogy ki fogom bírni.
Viszont RAM legyen dögivel mert kell a felbontáshoz, nem is feltétlen Droid-hoz de a nagy felbontáshoz mindenképp. A dinamikus VRAM foglalást lelophatnák igazán OS X-ből. -
vicze
félisten
Volt már bármi infó a Denver teljesítményéről? Csak mert még nem láttam semmit mivel mindenhol K1 van csak írva, így elég nehéz megkülönböztetni, meg nagyon natívan ARMv8-on se lehet teszt róla.
A feloldást arra értettem, hogy nV inkább azt fogja-e szorgalmazni a full OpenGL-lel szemben. Nem tudom a fejlesztők mennyire szeretik, ha egy szűk rétegben elterjedt HW-ra korlátozzák őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest