- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #34 üzenetére
oké, ez így jogos
és valószínűleg igazad van, a társadalom szarrágásával kapcsolatban is..... (basszus, hát még én is ráugrottam a témárapedig valszeg lenne 700 komolyabb kiadás, amit felül lehetne vizsgálni
)
-
válasz
#06911232 #29 üzenetére
Valószínűleg elegük lett a "jogvédőző fajtádból" és rádhagyták, hogy a továbbiakban akkor oldjátok meg ti.
Szóval... hogy állsz, hogy álltok?
#26 fatpingvin
tehát jelen esetben mit kellene tenni a törvénykezésnek? mi lenne a keret a további fogyatékos gyerekek megszületésének megakadályozására? -
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
nyilván a személyes "érintettséged" okán reagálod túl reggie0 problémafelvetését
pedig nagyon is valósan mutatta be, mennyire tákolt a törvénykezésünk.... és nyilván tisztában vagy vele, mennyire képes gondoskodni a down szindrómásokról az állam, tehát bizonyosan érzékeled a probléma nagyságát isinnen már tényleg csak egy lépés azt belátni, hogy tenni kellene a megelőzésért, ahelyett hogy első mondat után lenácizunk valakit
(ez itt nem történt MÉG meg, de várható
)
szerintem a szex oké, mehessen testvérek, downkórosok, stb között - amennyiben vállalják, hogy nemzőképtelenné teszik őket ezt megelőzően
IGEN, a születendő gyermek érdekében gondolom ezt. IGEN, értem én, koton, csakhogy nem tud ott lenni az állam, hogy fel is húzza a delikvensre, minden alkalommal...
-
Mondjuk volt már olyan tulkapás, hogy anyagi helyzet miatt emeltek ki gyereket... és az állami gondozás nem túl jó alternatíva egyébként se.
Örökbefogadni bezzeg évtizedes vállalkozás, azoknak a szülőknek bezzeg brutális horrort kell átélniük, hogy nevelhessenek egy gyermeket. Más meg csak kipottyantja és óriási a mozgástér a
neveléstgondozást illetőenMert alapjog, hogy borzalmas szülő legyél. Szerintem sincs ez így rendben, de amíg Európa/Magyarország fogyóban, nem hiszem h lesz ebben előrelépés.
-
utolsó bekezdésedre: és ezt hogyan kell elérni?
egyáltalán: kié az európai gyermek? a szülőé? a nemzetállamé? az EU-é?
kinek felelőssége és kötelessége elérni, amit elvársz?szerintem erre nincs jó válasz, pláne egyszerű nincs... ÉN szeretném meghatározni, hogy mi legyen az ÉN gyermekeimmel... DE tudom, hogy vannak olyan emberszabású társaim, akiknek szülni sem szabadott volna és félek a kölkeiknek sincs semmi esélyük, "semmi jóra"
most akkor CSAK rájuk vonatkozzon valami? abszurdum. pedig.... nem, az náci. szóval, nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest