- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
buvartacsko #7 üzenetére
Nekem bőven elég, hogy tudjam miféle értesítést kapok, amire az előbb említett óra is elég. Nem fontos annyira, hogy mit tartalmaz az értesítés, mert úgyis megnézem telefonról. Küldi az infókat a mozgásomról és egyébről Zenét nem tudok vele váltani viszont az igaz. Hívni nem is akarok, Maps se fontos különösebben.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
buvartacsko #9 üzenetére
Ez a másik
ha előveszem a telot, hogy ránézzek egy értesítésre, akkor a válaszok után, még ezt-azt is matatok rajta és ha ezt kikerülöm, a Watch-al, hogy csak a lényegi dolgokra fókuszálok, akkor a telo is jobban bírja. Egy ad-hoc esti céges iszogatásnál nem rossz dolog, ha még hajnali 2-kor is van szufla a telefonba, és tudok egy taxify-t indítani ordenáré módon is, és nem mástól kell kölcsönkérni a telefont, hogy illuminált állapotban a diszpécsertől rendeljek egy "lehúzosfajtájú őstaxist"
-
dikan
tag
válasz
buvartacsko #7 üzenetére
Én is már lassan egy éve használom a Huawei Watchot és imádom, hogy akárhányszor megnézem a pontos időt látom, ha jött valami értesítésem is. A telefont meg csak akkor veszem elő, ha muszáj. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg áruházból letölthető számlappal végtelen számú órám van.
-
buvartacsko
addikt
Ezt ki tudnád fejteni? Az Apple Watchom 2-3 napot elmegy egy feltöltéssel, látom rajta az értesítéseket, kezelni tudom a hívásokat is, válaszolni is tudok ezekre, tudom vezérelni a zenét a telefonomról stb stb, millió lehetőség. Ez szerintem több mint amit egy withings activité tud.
Mindezek ellenére én mindennap töltöm, mivel este így is úgyis leveszem, nem ebben alszok, és nem okoz gondot oda rakni az ágyam mellé a dokkolójára.
-
Matada2.3
veterán
Eddig egy nagyon szűk rétegnek használható az okosóra, azt vettem észre. Annyiszor kifejtettem már, hogy sokkal jobb lenne a conncected watchra fókuszlni, meg az okoskarperecekre. Ezeket csak naponta tölteni kell, és kb. ugyan azt tudják lényegében mint egy withings activité csak kijelzővel.
-
jacis
nagyúr
Ez egy jó hír.
-
Matada2.3
veterán
Vajon képes lesz a 2.0 értelmet hozni az okosórák világába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Netflix
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest