- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Nevetni fogsz, de szerintem pont, hogy érzésre az alkalmazások indítása kapott egy kis sebességlöketet a kicsit megújított animációkkal - ezt valahol ki is hangsúlyozták egyébként.
6S-en közel úgy indulnak a programok, mintha mindegyik futna már és csak a multitaskingban váltogatnék.
A progamok indulása szemre kb. ugyanilyen gyors i6-on is, a "hátrány" inkább a program tartalmi betöltésekor jelentkezik (pl. fb messenger alatt lassabban tölti be az összes conversation-t, de ez a különbség is lényegében elhanyagolható) - bár egylőre ez csak személyes tapasztalat, nem tudom, többieknél hogy van.Összességében szépen megy 6-on, 6S-en & iPad Air 1-en (~5S hardver), bár érdekes, hogy a tableten találtam olyan bugokat, amik 6S-en nem jelentkeznek - legalábbis nálam, igaz nem gyári appokon és iOS 10 launch óta nem mind frissült még.
Az másnak is szemet szúrt, hogy nem iOS 10.0 van hanem 10.0.1? Most így hirtelen nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, de arra pl. konkrétan emlékszem, hogy az 5S-re még iOS 8.0-t raktam fel.Más.
Egy apró tipp még: iOS főverzió update után érdemes egy friss backupot csinálni iTunes-ra, iCloudra, és utána egy reset után erre visszahúzni a telefont - az idegesítő kis laggok nagyrésze rendszerint teljesen eltűnik; én i4 óta mindíg ezt csinálom, akkoriban olvastam valahol. Nem tudom mennyit segít, de hátha. -
galaxys80
veterán
Komolyan nem értelek már megint.
Tudtommal nincsen jelenleg iPhone-od. Nem tesztelted saját magad az IOS 10-et. És mégis véleményt formálsz.
Ellenben jó néhányan saját tapasztalatból leírtuk, hogy az általad említett típusok nemhogy lassabbak, de inkább gyorsabbak lettek.
Tudom, hogy ez az információ sokkoló lehet azoknak akik biztosak voltak benne, hogy az IOS 10 belassít, majd néhány típust. De úgy néz ki, hogy meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez most nem jött be. -
zombinyul
addikt
Nem nyírt az ki semmit. 1-2 apró lagg, nagyritkán, amik tuti, hogy orvosolva lesznek.
Azért az 5s simán S805 szinten van, az i6 S810 szinten hardveresen, durva lenne, ha ilyen hardverek fölött eljárt volna az idő.
A 3-madik, 4-edik legerősebb iPhoneokról beszélünk.Mr.Silkó: azt nem is néztem. Elvileg 1.1 giga az új sw, ennyivel kevesebbet foglalt volna a 9?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest