Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Navaren

aktív tag

válasz w333 #47 üzenetére

Nevetni fogsz, de szerintem pont, hogy érzésre az alkalmazások indítása kapott egy kis sebességlöketet a kicsit megújított animációkkal - ezt valahol ki is hangsúlyozták egyébként.
    6S-en közel úgy indulnak a programok, mintha mindegyik futna már és csak a multitaskingban váltogatnék.
    A progamok indulása szemre kb. ugyanilyen gyors i6-on is, a "hátrány" inkább a program tartalmi betöltésekor jelentkezik (pl. fb messenger alatt lassabban tölti be az összes conversation-t, de ez a különbség is lényegében elhanyagolható) - bár egylőre ez csak személyes tapasztalat, nem tudom, többieknél hogy van.

Összességében szépen megy 6-on, 6S-en & iPad Air 1-en (~5S hardver), bár érdekes, hogy a tableten találtam olyan bugokat, amik 6S-en nem jelentkeznek - legalábbis nálam, igaz nem gyári appokon és iOS 10 launch óta nem mind frissült még.
    Az másnak is szemet szúrt, hogy nem iOS 10.0 van hanem 10.0.1? Most így hirtelen nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, de arra pl. konkrétan emlékszem, hogy az 5S-re még iOS 8.0-t raktam fel.

Más.
    Egy apró tipp még: iOS főverzió update után érdemes egy friss backupot csinálni iTunes-ra, iCloudra, és utána egy reset után erre visszahúzni a telefont - az idegesítő kis laggok nagyrésze rendszerint teljesen eltűnik; én i4 óta mindíg ezt csinálom, akkoriban olvastam valahol. Nem tudom mennyit segít, de hátha.

Új hozzászólás Aktív témák