- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Xiaomi 17T - T-modell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten

Rohadtul nem normális gondolkodás a xiaomitol, pedig ilyet akarok venni
Mondjuk S8nal nem lehet gyengébb üzemidőben
-
frenk1
aktív tag
megjelent ma délelőtt. Spemallon. 600-700 dollar.Az se változat 500 dollar körül van. Szerintem nem ér annyita telefon főleg a nagy kijelző miatt, 3400 mah az akksi, mi6-ban 3350 mah az akksi, tehét üzemidő sokkal gyengébb lesz.Nagy a telefon.
-
szabi__memo
nagyúr
-
judas13
veterán
Azért Mi8 pár dologban az élenjáró a másolások ellenére is:
1. Első Androidos teló 3D face ID-val (nem keverendő az egyszerű selfie kamerás face unlock-al, ami már létezik régóta)
2. Eső okostelefon Dual-Frequency GPS funkcióval
3. Legjobb photo képességekkel rendelkező Xiaomi telefon
4. Első Xiaomi telefon f1.7 rekeszértékű kamera modullal
5. Első Xiaomi telefon kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval (Vivo után a második okostelefon a világon ezzel a funkcióval)Komoly elsőségek a mobilos-droidos fronton.
Csak azt a noccsot tudnám feledni, de nem tudom. -
schawo
titán
A Huawei egy állami monstrum cég, a Xiaomi egy olyan magáncég, amit néhány magánszemély birtokol, akik mind alkalmazottak.
-
Xero
nagyúr
Elképesztően ronda... Egy Mix után letenni egy ilyet az asztalra... Na meg ez a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó elég rossz irány, a fóliát vagy bármi nemű védelmet elfelejthetjük.
Egyre inkább kezdtem megkedvelni ezt a gyártót de mostanság úgy gondolom, hogy mégis inkább hanyagolni kellene. Inkább fizetek többet csak ne ilyen huszadrangú kínai iPhone X klón külsejű noccsos borzadályt kelljen használni. Lassan csak a Samsung marad opciónak, bár ott még az Edge ami hasonlóan taszító.Semmit sem kell elfelejteni. Repedt üveg "fólián", sőt csiszolópapírral megkínált kijelzőn keresztül is működik.
-
forgonati
őstag
Elég széles az a noccs, nálam emiatt kuka... A OP6 még talán belefér, ott még határeset a noccs mérete.
-
Karavik
veterán
Azért Mi8 pár dologban az élenjáró a másolások ellenére is:
1. Első Androidos teló 3D face ID-val (nem keverendő az egyszerű selfie kamerás face unlock-al, ami már létezik régóta)
2. Eső okostelefon Dual-Frequency GPS funkcióval
3. Legjobb photo képességekkel rendelkező Xiaomi telefon
4. Első Xiaomi telefon f1.7 rekeszértékű kamera modullal
5. Első Xiaomi telefon kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval (Vivo után a második okostelefon a világon ezzel a funkcióval) -
Graphics
Jómunkásember
-
frenk1
aktív tag
muui 10 mikor várható hivatalosan globa miui 10re gondolok
8.5 rom van fent jelezni fogja a miui 10-et?
-
madrac
senior tag
Ez nagyon szuper tulajdonság ha működni is fog, de gondolom cserébe rendesen szívni is fogja a kis aksit. Tartok tőle, hogy ez a készüléket drágább lesz mint a mix 2s...
-
Karavik
veterán
Kijelzőbe? Nem alá?
Kijelző mögé

-
bodnar10261
aktív tag
Várom a MIUI10-t is hogy milyen lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
-
frenk1
aktív tag
Kijelzőbe? Nem alá?
én ugy olvastam hogy kijelzőbe integrált és nem alá
-
szabi__memo
nagyúr
üzemidő gyenge lesz mert állítólag 3300 mah az aksi. ujjlenyomtaolvasó mivel a kijelzőbe van integrálva, gondolom ha meghal az ujjnyomat olvasó, akkor komplett kijelző csere kell majd. minél bonyolultabb annál több hiba.
mi6-ban 3350mah az akksi, és kisebb kijelző, ezért hosszabb üzemidő.
miui 10 mikor várható ? Nekem mi6 van, nem frissítettem , miui 8 global romot használok, mert stabilabb mint a miui 9.
Kijelzőbe? Nem alá?
-
frenk1
aktív tag
üzemidő gyenge lesz mert állítólag 3300 mah az aksi. ujjlenyomtaolvasó mivel a kijelzőbe van integrálva, gondolom ha meghal az ujjnyomat olvasó, akkor komplett kijelző csere kell majd. minél bonyolultabb annál több hiba.
mi6-ban 3350mah az akksi, és kisebb kijelző, ezért hosszabb üzemidő.
miui 10 mikor várható ? Nekem mi6 van, nem frissítettem , miui 8 global romot használok, mert stabilabb mint a miui 9.
-
Graphics
Jómunkásember
Valamennyit biztos kell majd reklámra költeni, de már nem akkora feladat mint 5-10-15 éve volt.
Online számtalan opció létezik, plusz a közösségi marketing is elég erős
-
=Mentor=
őstag
Én még emlékszem, hogy a Huawei anno milyen olcsó volt, ma már nagyon nem az.... A helyi terhekről nem a Xiaomi tehet, de ezt nem is állította senki, a drágulás elkerülhetetlen. Pláne, hogy a globális terjeszkedéssel többet kell költeni marketingre is.
-
Lami66
addikt
Sokszor olvasom itt a fórumon, hogy pontosabb gpst akarnak. Vajon mi az amit a mai gpsek 5-10 méteres pontosságával nem lehet megtalálni?
-
szabi__memo
nagyúr
Bármi ami szállítmányozás. Igaz nem fontos, hogy 30 legyen de az igen hogy ne 10m. De tény hogy nem túl fontos napi használatban, de az is hogy mindenképpen jó és inkább tudja mintsem nem
-
Lami66
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Szuper, mm mindennapi életben sok haszna nem lesz.
-
törölt tag
Nagyon kreatív lett a kinézet
Nektek a Samsungok is unalmasak... Egyszer megnéznék akár egy paintben készített képet, hogy milyen telefon lenne az egyedi.
-
Freiherr
őstag
Civil életben semmi haszna.
-
szabi__memo
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Ahhoz kell az emberek hozzáállása is.Sokan nem látnak az orruknál messzebb...csak a samsung, alma meg a huawei.
Pár ismerősömet, munkatársamat megtérítettem már, majd megköszönték, mert használat után tényleg tapasztalták, amit mindig is mondok:"ha rálenne írva hogy Samsung, akkor dupla annyiba kerülne.Fele annyiért megkapod a minőséget"... -
judas13
veterán
-
Fred23
nagyúr
Jó ár-érték arányú lehet majd ez is, de amíg nincs náluk IP68, nem mozgat egyik modelljük sem!
-
ASdS
csendes tag
Mate 10 Pro hulladék egy Mate 8 után, persze gyorsabb, csak sz@r...január óta használom, nem ajánlom.
-
enginev3.0
félisten
-
Karavik
veterán
-
gogantibi
csendes tag
-
VANESSZA1
őstag
Elképesztően ronda... Egy Mix után letenni egy ilyet az asztalra... Na meg ez a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó elég rossz irány, a fóliát vagy bármi nemű védelmet elfelejthetjük.
Egyre inkább kezdtem megkedvelni ezt a gyártót de mostanság úgy gondolom, hogy mégis inkább hanyagolni kellene. Inkább fizetek többet csak ne ilyen huszadrangú kínai iPhone X klón külsejű noccsos borzadályt kelljen használni. Lassan csak a Samsung marad opciónak, bár ott még az Edge ami hasonlóan taszító.Szerintem is ez a notch-os majmolás gyenge kamera nálam is egyre inkább a Huawei Mate 10 Pro felé terel. Nem is értem hogy lehet ilyennel előrukkolni. Pedig eddig nagy xiaomi fan voltam, de a mi5-nek nehéz egy kompakt jó utódot találni.
-
tomboy0013
veterán
Egyre inkább kezdtem megkedvelni ezt a gyártót de mostanság úgy gondolom, hogy mégis inkább hanyagolni kellene. Inkább fizetek többet csak ne ilyen huszadrangú kínai iPhone X klón külsejű noccsos borzadályt kelljen használni. Lassan csak a Samsung marad opciónak, bár ott még az Edge ami hasonlóan taszító. -
Graphics
Jómunkásember
-
Fredo78
aktív tag
6.2?! Tabletnak elég pici. Sosem értettem ezt a meretnövekedési hajszát
-
gogantibi
csendes tag
-
gogantibi
csendes tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
gogantibi
csendes tag
Nekem egy Mi4c-m van, és 20 perc alatt megvan az 50%.
-
Graphics
Jómunkásember
-
atiska007
senior tag
6 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel. Nem kizárt azonban, hogy lesz 8/128 GB-os prémium verzió is
Aham, a képen pedig egy 6+128 spec világít. Akkor most hogy?
-
Graphics
Jómunkásember
-
DrKapocs
őstag
Ugye azért az mindenki számára egyértelmű és világos, hogy a globális terjeszkedés véget fog vetni az extrém jó áraknak?!
-
aAron_
őstag
Nagyon fontos volt a 6.2"?
Ideális méret ehhez a képarányhoz, talán még kicsi is.
Akku negatívum. Xiaomitól alap elvárás a minimum 4000 mAh.
-
narobik
tag
A Mi Mix modellekkel letettek valamit az asztalra , de ez azért már durva
( iPhone X + U12+ hátlap ) -
MolnárKrisz
csendes tag
Nem lett valami egyedi.....
-
ncc1701
veterán
Lehetne kicsit nagyobb is, de apró lépésekben lehet csak haladni.
-
kakuk.tamas
addikt
Tuti lesz qi töltés is. Az a karbonmintás valami az akksi elött tuti a qi pad.
-
enginev3.0
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
A NOCCS miatt sajnos egy pocsek keszulek lett...

-
Szabcsizz
őstag
Ízlésen sosem vitatkozunk, de ez elég okádék lett..
-
Narxis
nagyúr
Ha így haladnak akkor a sárba döngölik a konkurenciát!

-
totgab02
tag
Hat nem hangzik rosszul csak kicsit kacsa az a ips+ujjlenyomatolvaso
-
judas13
veterán
Apa kezdődik!👍😉
-
floratm
senior tag
Ha ez tényleg ips akkor a lehet hogy kell...
-
Landro
tag
Xioami => Xiaomi
-
RandomGosu
senior tag
-
törölt tag
Ips... Nem úgy volt, hogy OLED kell a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóhoz? Pedig már reménykedtem, hogy le tudom cserélni a Mate9-et, de ips nem kell soha többet.
-
Melafoto
senior tag
Kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni, ha itthon is lehet kapni....
-
Jhonny06
veterán
"With Quick Charge 4+ technology, an enabled device can get up to a 50 percent charge in only 15 minutes"
Jól hangzik, remélem egyszer megéljük, hogy ezeket az értékeket élesben is el lehet érni, mert ez eddig nem igazán jött össze.
-
tixem
addikt
"6,2 hüvelykes 2280 x 1080 pixel felbontású IPS panelbe, amelynek alsó tartományába integrált ujjlenyomat-olvasó is kerül"
Nem csak oleddel működik egyelőre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- Eladó iPhone 16 fekete, szép állapotban
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple Watch Ultra 49mm Titanium (Karcmentes állapot, Akku: 97%)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest