- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Köszi!
Ezt megtaláltam, a port default értéke nem szúrt szemet elsőre.
Amúgy végül csak összejött, valamiért a korábban létrehozott google project-em nem tetszett neki, kellett egy új.
Viszont a beléptetésekkel nem hagy fel, ha otthagyom a YT add-on-t, aztán visszalépek, újra kétszer fel kell vennem a device-t.Korábban írtam, hogy baromi lassan tudok felmásolni dolgokat a Rpi-re kötött USB diszkre hálózaton keresztül. Egy hibás kábel okozta...
-
htc07
addikt
tök jó hogy össze lehet hozni, de hogy futtatsz rajta egy imaget?
én még a helloworld-ot sem tudom lehúzni (bejelentkezve), nem hogy egy mariadb-tpi@raspberrypi:/ $ docker pull mariadb
Using default tag: latest
latest: Pulling from library/mariadb
no matching manifest for unknown in the manifest list entries
pi@raspberrypi:/ $ docker run mariadb
Unable to find image 'mariadb:latest' locally
latest: Pulling from library/mariadb
docker: no matching manifest for unknown in the manifest list entries.
See 'docker run --help'.
pi@raspberrypi:/ $(portainer application template-n keresztül is "no such image" errort dob)
-
zsolt_64
senior tag
Mindkét változatot kipróbáltam, De az SD kártyamantes megoldás jelenleg csak a 3B+ on műxik..
Egyénként igen- Csak bootoláskor használja az Sd kártyát. Utána nincs rajta forgalom. Ez onnan látszik hogy kb 5-10 másodpercen belül elkezd a usb meghajtó villogni...
Szerintem utána akár ki is lehetne venni az SD kártyát, persze ennek értelme nincs. -
Médialejátszásra teljesen felesleges és kényelmetlen is egy noti, a RPi szerintem visz mindent értelmes szintig. Rákötöd a tévére és a távirányítójával irányítod a KODI-t, szerintem nagyszerű, már régóta így nyomom. I/O-ban volt csak eddig gyenge, de ezen most sokat javítottak.
-
A LibreELEC futási teljesítményét kevésbé befolyásolja a memóriakártya, azért ilyen mert még van rajta mit optimalizálni. Persze egy középkategóriás asztali x86 procival nem érdemes összevetni, nem egy kategória a kettő. Nekem az sem jutna eszembe, hogy megpróbáljam kiváltani vele a notimat vagy egy asztali gépet, pedig alapvetően Ubuntu-t használok.
-
Az USB portok csak alacsony energiaigényű eszközöket tudnak ellátni, egy vinyónak vagy SSD-nek általában nem elég. Ilyenkor külső tápos megoldásra van szükség, illetve közbe lehet iktatni egy extra tápbeviteles USB kábelt is. Én ilyet használok, az egyik RPi4-em NAS-ként funkcionál, és a router két USB portja táplálja (lap+vinyó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest