- Yettel topik
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
anélkül, hogy részletes nyomozásba kezdtem volna, elvileg megoldható. De nem biztos, hogy úgy ahogy képzeled.
Már a korábbi pi-k esetében is volt mód több videót lejátszani egyszerre. De persze nem valami desktop appal, hanem omxplayerrel konzolból / szolgáltatásból. Nem kell hozzá a grafikus felületet futtatni.
Elvileg megadható paraméterként az is, hogy melyik képernyőn jelenjen meg, ha több van.A felbontások és módok kapcsán a config.txt-re vontakozó részen lehet segítség a hivatalos oldalon.
Már a korábbi pi-vel is volt aki 9 videót játszott egyszerre, de azt hiszem felbontástól, sávszélességtől is függ, hogy mennyit tud egyidőben. [link]
A szinkronizált lejátszás kapcsán is vannak korábbi projektek, amikor omxplayer több példányban fut szinkronizáltan. Általában ezt több külön pi-n futtatásnál használják, ahol master-slave megoldásként az elsődleges pi-hez szinkronizál több külön pi amelyek külön képernyőket hajtottak, hogy együtt adjanak ki egy nagy video-wall-t. De egy pi-n is futhat több omxplayer, szóval ha másik display-re vannak paraméterezve, akkor akár egy pi két kimenetén is lehetne.A pi4 esetén a zavaros infók alapján külön modul dolgozik a h264-gyel és a h265-tel. Az is lehet, hogy jobb eredményt lehet elérni, ha az egyik videó ilyen, a másik olyan formátumó. De lehet két 264 is megy. A videoram méretét valsz érdemes magasabbra emelni (512).
Pi zeroval is játszottam le egyszerre több sd élő streamet - ott a hang szoftveres dekódolás fogta meg a pici cpu-ját, hang nélkül a hw video dekódolás elég durván ment egy képernyővel próbálva. Többel nem próbáltam mert a régi pi-khez nem vettem dsi kijelzőt. Viszont kínából 6 dolcsiért kapni már gervga666 boardot, lehet pi2-vel majd kipróbáltom, ha megjött úgy megy -e két kijelzővel egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest