- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Eddig soha nem foglalkoztam ilyen kis kütyükkel, most is csak úgy került képbe, hogy a PH nyitóoldalán láttam a cikket, és elolvastam.
Szóval a témában járatosabbaktól kérdezném, hogy ez a kis cucc, alkalmas lenne-e kifejezetten csak zenelejátszásra?
Jelenleg így néz ki a hifi láncom, hogy van az asztali PC-m, a legújabb Win 10-el. Az alaplap egyik USB2-es portjába csatlakoztatva van USB kábellel, egy Oehlbach XXL MasterClock órajel generátor [link] , ennek van saját tápegysége.
Az órajel generátor kimeneti oldalán, egy másik, jó minőségű USB kábellel [link] csatlakoztatva van egy TEAC UD-503-as DAC, szintén saját táppal. [link].
A DAC-ot kizárólag fejhallgatókkal használom, egy nyitott Beyer Amiron Home-val, és egy zárt AudioQuest NightOwl Carbon-al.
Ennyi infó után, ezzel a kis Raspberry cuccal akkor kiváltható lenne az asztali PC? A Win 10-hez a TEAC-nak van külön drivere, és itt ha jól értem valamilyen Linux rendszer van, az meg driver nélkül is fel kéne ismernie a DAC-ot. Úgy tudom, hogy a Linux rendszerre is vannak zenelejátszó progik, olyanok mint a Winre írt Foobar2000, vagy a JRiver.
Előre is köszönök minden infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Robogó, kismotor
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Eladó MacMini 2014 Late
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3060Ti 8GB!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest