Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor megjelent a zéró akkor vettem egyet, szerencsére még volt. Beüzemeltem egy OpenElec-el ami egy Synology NAS-ra mutat. Jópár éve megy 24/7 a tv mögött, de néhányszor újra kellett indítani.
Ilyen célból elég a zero elvileg gyengének számító hardvere. De az is igaz hogy kellet vennem valami mpeg licencet és beírni indításba mert nem mindent játszott hardverből. Egy tápja már tönkrement, de az is igaz hogy mindíg valami gagyi noname táppal ment. 2 usd-s utp-usb adapterrel meg mindenféle kukázott kábellel, ragasztott ramsünikkel
Csak akkor cserélem le ha megdöglik.
Illetve még az ősidőkben vettem a legelső szériát, sorszámozottat még pólót is kaptam mellé de a fene se tudja már hova kevertem el, meg volt még egy másik modell is valahol.
Szóval baromi jó kis kütyük ezek, el lehet velük szórakozni kis szinten is.
Én kiegyeznék egy újabb kiadású erősebb zéróval is 5 usd áron ha nem kéne még egyszer annyi postát is fizetni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest