- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme az új Android Auto!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor megjelent a zéró akkor vettem egyet, szerencsére még volt. Beüzemeltem egy OpenElec-el ami egy Synology NAS-ra mutat. Jópár éve megy 24/7 a tv mögött, de néhányszor újra kellett indítani.
Ilyen célból elég a zero elvileg gyengének számító hardvere. De az is igaz hogy kellet vennem valami mpeg licencet és beírni indításba mert nem mindent játszott hardverből. Egy tápja már tönkrement, de az is igaz hogy mindíg valami gagyi noname táppal ment. 2 usd-s utp-usb adapterrel meg mindenféle kukázott kábellel, ragasztott ramsünikkel
Csak akkor cserélem le ha megdöglik.
Illetve még az ősidőkben vettem a legelső szériát, sorszámozottat még pólót is kaptam mellé de a fene se tudja már hova kevertem el, meg volt még egy másik modell is valahol.
Szóval baromi jó kis kütyük ezek, el lehet velük szórakozni kis szinten is.
Én kiegyeznék egy újabb kiadású erősebb zéróval is 5 usd áron ha nem kéne még egyszer annyi postát is fizetni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest