Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Mindenkinek:
Tehát a lényeg, a https://www.raspberrypi.org/downloads/noobs/ oldalról letöltöttem a NOOBS 3.2.0-ás RPi4-re készült verziót, kicsomagoltam és rámásoltam egy 32 gigás kártyára. Betettem, elindítottam, internetre csatlakoztam, és csak a Raspbian Full és a LibreELEK-et tettem fel. A Rasbiánban mindent fel tudtam tenni ami utólag a netről kellet, és oda a (sudo apt-get install kodi) KODI 17.6-os ment fel. A LibreELEK-be viszont automatikusan a KODI 18.3 installálódott. Nekem ezzel van a gondom, úgy néz ki, mintha nem menne fel a netre, de a kapcsolat megvan, legalább is azt jelzi. A vicc az, hogy otthon (MO) a barátomnak nincs semmi gondja vele, mert Ö minden szükséges utólagos beállítást (ami a netről töltődik le) el tudott végezni. Most azt kellene kiderítenem, hogy mi lehet a különbség a két raspberry-re írt verzió között a netre való csatlakozást illetően. Mert ha otthon megy és itt nem, akkor csak arra gondolok, hogy valami olyan címzés van megadva, ami itt le van tiltva.
Ui: ahogy elnézem Splash: Update to v19.0 alpha
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Hobby elektronika
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest