- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Mindenkinek:
Tehát a lényeg, a https://www.raspberrypi.org/downloads/noobs/ oldalról letöltöttem a NOOBS 3.2.0-ás RPi4-re készült verziót, kicsomagoltam és rámásoltam egy 32 gigás kártyára. Betettem, elindítottam, internetre csatlakoztam, és csak a Raspbian Full és a LibreELEK-et tettem fel. A Rasbiánban mindent fel tudtam tenni ami utólag a netről kellet, és oda a (sudo apt-get install kodi) KODI 17.6-os ment fel. A LibreELEK-be viszont automatikusan a KODI 18.3 installálódott. Nekem ezzel van a gondom, úgy néz ki, mintha nem menne fel a netre, de a kapcsolat megvan, legalább is azt jelzi. A vicc az, hogy otthon (MO) a barátomnak nincs semmi gondja vele, mert Ö minden szükséges utólagos beállítást (ami a netről töltődik le) el tudott végezni. Most azt kellene kiderítenem, hogy mi lehet a különbség a két raspberry-re írt verzió között a netre való csatlakozást illetően. Mert ha otthon megy és itt nem, akkor csak arra gondolok, hogy valami olyan címzés van megadva, ami itt le van tiltva.
Ui: ahogy elnézem Splash: Update to v19.0 alpha
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest