Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• this is life

Ármester

válasz wertigo1984 #1 üzenetére

Nekem kb 10 eve kezdodott az s60 a 7650 el es imadtam pedig az a maiakhoz kepest sehol sem volt,es. 701 el bucsuzok majd ha kileheli a lelket :-) .Szerintem az s3 fp2 vel nagyvonalakban beerte a konkurenciat,pedig nekunk egy hatvanyozottan kissebb hadveren fut az oprendszer.Androidos tabletem van de a valodi multitask hianyzik,csak valami felig fagyasztos kamu van ,nekik meg van mit tanulni az ilyen aprosagokbol.Felraktam az fp2 ot es furi de sokat gyorsult a telefonom,pedig mar gondolkodtam hogy reflash lesz mert mar lassult a sok telepitestol ,mokolastol,de most ra ismerek,olyan mint uj koraban.Egyedul csak az alfa-numerikus billenytyu miatt faj a szivem ,mert arra marbraszoktam t9 el,de nincs mese tanulni kell az ujjat.A kamera app es a zenelejatszo szerintem igen csak jo lett ,es meglepett a bongeszo tempoja is ....Kar hogy ez mar csak az utolso lehelletek egyike egy halalra itelt rendszer szajabol,de ezt sajna a nokia maganak koszonheti ,ok leptek nagyon de nagyon lassan a fejlesztes utjan,aztan ms szovetseg emiatt meg kuka lett a rendszer ami a 808 al bucsuzik...bocs mindenkitol ha kicsit hosszu lettem :-) :-) :-)

Új hozzászólás Aktív témák