Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozjegyzo
csendes tag
Gingerbread? Valaki valami infó? Karácsony van harapnám a mézeskalácsot
-
kozjegyzo
csendes tag
Megvan a ludas!!!
A Facebook for HTC Sense okozza az iszonyatos adatmennyiség letöltését.
Valami bug van benne ami állandóan frissíteni akarja a naptárat és belekerül egy végtelen letöltési folyamatba.
A lényeg hogy ki kell kapcsolni az account frissítést és akkor megszűnik a folyamatos adatforgalom. Azt is mondták egy páran hogy ha töröljük reboot, majd visszarakjuk, akkor is megoldódik a probléma...
Teszteljétek ha ti is hasonló cipőben vagytok.
A szinkronizálás kikapcsolása nekem segített... -
kozjegyzo
csendes tag
Találtam egy lehetséges magyarázatot.
A Froyo-ban az app-ok auto update-elhetik magukat ha azt mondod nekik. Megnéztem és voltak olyanok amik be voltak erre állítva. Pl a Google Maps, amit állandóan updatelnek és természetesen elég nagy méretű.
Arra gyanakszom hogy ez lehet a titokzatos forgalomnövekedés mögött.
Most kikapcsolatm minden auto update-et, és kiváncsi vagyok hogy mi történik...Ha valaki tud olyan monitorozó app-ot ami megmondja pontosan hogy mi használ és mennyi adatforgalmat, lője már át, eddig nem találtam ilyet.
-
kozjegyzo
csendes tag
-
kozjegyzo
csendes tag
Érdekes hogy eltűnt a frissítés. Csak visszajön...
-
kozjegyzo
csendes tag
Mintha láttam volna több fajta kis orientáció záró app-okat amik ezt megoldják...
-
kozjegyzo
csendes tag
Balkezesek szeretni fogják...
-
kozjegyzo
csendes tag
A gyári zenelejátszó engem nem győzött meg alapból. Én a folderes lejátszáshoz szoktam, így a Mortplayer nálam a nyerő.
A visszalépegetés illetve a multitasking gyorsítására találtam egy gyönyörűen kivitelezett app-ot. "Power Strip" a neve. Mindenkinek nagyon ajánlom, zseniális kis app, baromi sok menüzést takarít meg.
http://www.appbrain.com/app/mobi.intuitit.android.p.powerstrip
http://www.youtube.com/watch?v=JRxVYXkO0Hs -
kozjegyzo
csendes tag
Végre belekóstolhattam a jeges joghurtba tegnap délután.
Azt kell mondjam hogy nagyon kellemes és fájdalommentes volt a frissítés.
Minden úgy maradt ahogy volt, az összes általam használt app működik hibátlanul.
Persze Linux lévén ez egyáltalán nem meglepő, de akkor is kicsit mindig elámulok a könnyedségen.
Egy bibit fedeztem eddig fel. A kontakt specifikus csengőhangok reset-elték magukat. Nem nagy ügy, de mégis meg kell jegyezni.Froyo-val a telefon érezhetően gyorsabb lett. A hivatalos fáma szerint 3x. Ez egy kis túlzás szerintem, de tanusíthatom, hogy tényleg süvít minden. A gépigényesebb alkalmazások is mind azonnal nyílnak és záródnak nincs lag.
A legjobban várt app2sd fícsör persze még nem teljesen megy mivel a fejlesztőknek engedélyezni kell az alkalmazások pakolgatását. Így szépen egyesével majd átkerülhetnek az sd kártyára majd ha megérkezik a frissítésük. Remélhetőleg hamar, mert a "low disk space" üzenet a sírba visz.
Kellemes hogy 720p video felvételt is kaptunk és végre a vakut is be lehet kapcsolni a videókhoz, ami nagyon hiányzott eddig.
Ahogy egyre több Android-os ismerős lesz az Appshare funkció is jól jöhet ha nincs kedve a havernak keresgélni a progit amiről áradozunk neki. Simán átlőhetjük temérdek módon.
A WiFi hotspot funkció is okos dolog, kábelek nélkül mindenkinek adhatunk netet. Viszont csak okosan ezzel a funkcióval, hacsak nem pár évvel ezelőtti igazi korlátlan mobilnet van a kezünkben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest