- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
egyébként hova menti a térképeket? belső memoria, vagy SD kártya?
-
SkyLaci
őstag
én azt nem értem hogy miért tölti le ilyen lassan a térképeket (gyors a wifi, és a telefon is mást sokkal gyorsabban le szokott tölteni)..aztán ami még furcsább: hogy miért tart ilyen sokáig letörölni egy mentett térképrészletet?
-
SkyLaci
őstag
felmerült bennem a kérdés, hogy ha le van mentve egy terület, de van aktív adatkapcsolatom, akkor vajon a a mentett térképet használja, vagy nem foglalkozik a mentett térképpel hanem netről tölti be? (egyértelmű hogy melyik lenne az ésszerű, de nem vagyok benne biztos hogy igy is van)
-
SkyLaci
őstag
biztosan javulni fog ez a dolog, csak tegnap este adták ki, szerintem pár nap múlva itthon is jó lesz mindenhol, valamint majd biztos meg lehet oldani azt is hogy akár az egész országot letölteni (legrosszabb esetben úgy hogy az okosok rájönnek hogy hova menti a térképeket és oda bemásolva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest